Gazete Vatan Logo
Futbol Egemen 3 yıl daha Kartal'da

Egemen 3 yıl daha Kartal'da

Ve Beşiktaş'ta mutlu son...

Beşiktaş, savunmadaki yıldızı ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 3 yıl daha siyah-beyazlı formayı terletecek.

Taraftarların gönlünde taht kuran defansın başarılı ismi Egemen Korkmaz, siyah-beyazlı takımda kaldı.

Beşiktaş'a 2011-2012 sezonu başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Egemen Korkmaz, 1.2 milyon euro yıllık ücret, maç başı ise 30 bin euro karşılığında siyah-beyazlı takım ile 4 yıllık mukavele imzalamıştı.

29 yaşındaki oyuncu geçen sezon gösterdiği performans ile de beklentileri karşılamış ve takımın değişmez isimlerinden biri olmuştu. Ancak Beşiktaş'ın içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu bazı futbolcuların ücretlerinde indirime gitme kararı almıştı.

Samet Aybaba etkili oldu

Egemen Korkmaz ve menajeri ile de bu konu hakkında bir süredir temaslarda bulunun futbol komitesi, tecrübeli oyuncu ile bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ile Egemen arasında yapılan görüşme sonrası tecrübeli oyuncunun mukavelesinde değişiklik yapılmamasına karar verildi. Aldığı ücrette indirim yapmayan Egemen, aynı şartlarla 3 yıl daha siyah-beyazlı formayı giyecek.
Ayrıca yeni teknik direktör Samet Aybaba'nın Egemen'in takımda kalması konusundaki ısrarlı tutumu da bu anlaşmada etkili oldu.

Haberin Devamı