Gazete Vatan Logo
Futbol Egemen’lik F.Bahçe’nin

Egemen’lik F.Bahçe’nin

Beşiktaş tecrübeli stoperi ücretinde indirime ikna edemeyince sözleşme karşılıklı olarak feshedildi ve Kanarya devreye girdi

1.1 milyon € garanti ve 25 bin € maçbaşında indirim ya da taksidi kabul etmeyen Egemen alacaklarına karşılık bonservisini kaptı. Menajeri Erdinç Şehit ile temasa geçen sarı-lacivertliler ise oyuncuyla anlaşmak üzere.

BEŞİKTAŞ ile Egemen Korkmaz arasında dün yapılan görüşmelerden de sonuç çıkmadı, tecrübeli futbolcu da rotasını F.Bahçe’ye çevirdi. Beşiktaş’tan 1.1 milyon Euro garanti ve 25 bin Euro maçbaşı ücret alan Egemen kulübün kendisine indirim teklifini kesinlikle kabul etmezken, parasının taksitle ödenmesi ya da maçbaşı ücretini 12 bin Euro’ya düşürmesi seçeneklerini de reddedince taraflar arasındaki ipler tamamen koptu.. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sezon açılışı öncesi yapılan zirvede Egemen’in menajeri Erdinç Şehit yönetimle bir kez daha masaya oturdu.

ŞEHİT bu toplantıda “Egemen Trabzon’dan Beşiktaş’a gelirken son kontratı olduğunu düşünerek imza attı. 1.1 milyon Euro garanti ve 25 bin Euro maçbaşına imza atarken, oyuncumuzun alın terinin karşılığını almak için kontrat düzenlemiştik. Egemen geride kalan sezonda 50 maçta forma giydi. Ancak daha ilk sezonunda ödemelerde büyük sıkıntı yaşadı” sözleriyle oyuncusunun rahatsızlığını açıkca dile getirdi.

FENER İLACI BULDU

ANCAK siyah-beyazlılar da Egemen’in bulunduğu mevkiide 1.1 milyon Euro’nun üzerinde (Egemen maçbaşılarla birlikte 2.3 milyon Euro almaya hak kazandı) futbolcu oynatmak istemedikleri yönündeki kararlarında ısrarcı olunca görüşmeler tıkandı. Tarafların ortaya yolu bulamaması üzerine ise Egemen’in menajeri Erdinç Şehit’in ayrılmak için kendilerine izin verilmesi talebinde bulundu. Siyah-beyazlıların da bu gelişmelerin ardından Egemen için alacaklarına karşılık bonservisini oyuncuya verdi.

BEŞİKTAŞ’IN Egemen ile yaptığı görüşmeleri yakından takip eden F.Bahçe ise anlaşma çıkmayınca Erdinç Şehit’le temasa geçti. Uzun zamandır stoper arayışında olan Kanarya geçen sezonun en istikrarlı oyuncusunu bonservisi olmadan kadrosuna katmak için elinden geleni yapacak..

Haberin Devamı