Gazete Vatan Logo
Futbol Egemen yarıda bıraktı

Egemen yarıda bıraktı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Egemen yarıda bıraktı

Kulüpten yapılan açıklamada, Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekibin dayanıklılık koşusu yaptığı bildirildi.

Sağ kasığında ağrıları olan Egemen Korkmaz'ın tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktığı, bel ağrısı bulunan Emre Belözoğlu'na da takımdan ayrı özel program uygulandığı belirtildi.

A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile yaptığı maçta forma giyen Volkan Demirel, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yenileme çalışması yaptığı, Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'un ise takım çalışmasında yer aldığı, ülke milli takımlarına giden ve henüz İstanbul'a dönmeyen Kuyt, Kadlec, Emenike, Alves ve Meireles'in antrenmana katılmadığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli ekip, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde gerçekleştireceği günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.