Gazete Vatan Logo

Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri, hissesi 32 liradan halka arz olacak. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Peki, Altınay Savunma halka arz katılım endeksine uygun mu, Altınay Savunma Teknolojileri ne zaman halka arz olacak? Altınay Savunma halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Altınay Savunma hangi bankalarda var, Altınay Savunma halka arz kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?

Altınay Savunma Teknolojileri, halka arz için onay aldı. Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arzında konsorsiyum lideri olarak TSKB, konsorsiyum eş liderleri olarak ise Ziraat Yatırım ve Yatırım Finansman görev alacak. Altınay Savunma Teknolojileri AŞ’nin 32.00 TL’den halka arz olacak. 

Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. #ALTNY koduyla borsada işlem görecek. Bireysele eşit dağıtım yöntemiyle dağıtılacak.

Fiyat : 32,00 TL

Pay Adeti : 58.823.530 LOT

Arz Büyüklüğü : 1.882.352.960 TL

ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİ HİSSE FİYATI

Birim pay fiyatı 32 lira olarak belirlenen Altınay Savunma Teknolojilerinin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olması öngörülüyor. Halka arz kapsamında 58 milyon 823 bin 530 nominal/adet hisse satışa sunulacak. Talep toplama tarihleri ise henüz belli değil.

ALTINAY SAVUNMA HAKKINDA

2014 yılında Altınay Teknoloji Grubu bünyesinde kurulan Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş., kurulduğu günden bu yana Hareket Kontrol Sistemleri, İnsansız Sistemler, Deniz Sistemleri, Silah Sistemleri, Mühimmat İmha ve Kritik Üretim Sistemleri alanlarında kamu, özel sektör ve yurt dışındaki çeşitli paydaşlarına ürün ve çözümler sunmakta ve çeşitli projelerin yükleniciliğini yapmaktadır.

Haberin Devamı

Merkez ofisi, İstanbul Kurtköy’deki Teknopark İstanbul kampüsünde yer alan Altınay Savunma’nın farklı lokasyonlarda bulunan üretim hattı, depo ve iştirak ofisleri ile birlikte 43.000m² üzerinde altyapısı bulunmaktadır. Altınay Savunma, AS9100D Belgesi ve IS0 9001, ISO 14001, ISO 45001 ile Milli ve NATO Gizli Tesis Güvenlik Belgelerine de sahiptir. Ayrıca gerçekleştirdiği çalışmalarda ECSS, CMMI Seviye-3, IEEE-12207, IEEE-15288 ve MlL-STD-973, ANSI/EIA 649 gibi uluslararası kabul görmüş standart ve yaklaşımları dikkate almaktadır.

Halka arzın ne zaman olacağı, katılım endeksine uygun olup olmayacağı henüz belli olmadı.