Gazete Vatan Logo

Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira

İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.

Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira

Lüks otellerin bazılarında fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olarak değişiyor. Bazı otellerde ücrete yemek dahilken bazılarında yemek için ek ücret isteniyor. Fiyat aldığımız otellerin en pahalısı Çırağan Palace Kempinski oldu: Hafta içi ve hafta sonu tek kişi için günlük ücret 300 euro (10 bin 400 TL). Öğle yemeği de dâhil olduğunda ücret 350 euro’ya (12 bin TL) çıkıyor.

Hafta sonu artıyor

Yine Boğaz’a nazır lüks otellerden Beşiktaş Four Seasons Otel’de ise açık havuz fiyatlarının henüz belirlenmediği aktarıldı. Otelin kapalı havuzunda ise fiyat hafta içi ve hafta sonu 135 Euro (4 bin 700 TL). Beşiktaş’ta bulunan Swissotel The Bosphorus’un havuzu ise hafta içi 3 bin 300 TL iken cuma, cumartesi ve pazar günleri fiyat 4 bin TL’ye yükseliyor. Başakşehir’deki Hilton Mall of İstanbul’da hafta içi ve hafta sonu fiyat 1000 TL. Fiyatlar genel olarak sadece havuz kullanımını içeriyor, diğer hizmetler için ekstra ücret talep ediliyor.

Kadıköy’de bulunan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel’de hafta içi ücretler 60 Euro (2 bin TL) olarak belirlenmiş. Hafta sonu ise havuz kullanım ücreti 80 Euro’ya (2 bin 700 TL) çıkıyor. Büyükada’daki The Roof Ada Otel’de ise hafta içi ve hafta sonu havuz fiyatı 400 TL.

Haberin Devamı