Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ekrem Memnun: Küfür etsem binlerce kez özür dilemiştim

Ekrem Memnun: Küfür etsem binlerce kez özür dilemiştim

Kadın Basketbol Milli Takımı'nın yeni başantrenörü Ekrem Memnun, Galatasaray'ın başında olduğu dönemde Fenerbahçe maçı sonrası küfür ettiği iddiasını yalanladı.

Ekrem Memnun: Küfür etsem binlerce kez özür dilemiştim

Ay-Yıldızılı takımı değerlendiren Memnun "Takım, TBF'nin desteğiyle müthiş bir organizasyona sahip. Bu bana göre çok büyük artı. Oyuncular eforlarının yüzde 1'ini bile saklamadan milli duygularıyla yüzde yüzünü koyarak Milli Takım duygusunun bilincinde olarak mücadele ediyorlar" diye konuştu.

MEMNUN: BÖYLE BİR OLAY YAŞANMADI

Memnun, Türkiye Kupası finali sonrası Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın'a küfür ettiğiniz yönündeki iddiaları yalanlayarak şunları söyledi: "Yanlış anlaşılmadan dolayı kamuoyunu benim gibi kariyeri olan bir hoca adına üzüntü verici bir olay. Kamuoyunu böylesine bir şekilde meşgul ettiği için de özür dilerim. Böyle bir olay kesinlikle yaşanmadı. Tamamen yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe Takımı Kadın Menajeri Didem Akın benim eski oyuncum, arkadaşım, yıllarca görüştüğüm bir insan. Yanlışlıkla bile olsa ağzımdan böyle bir şey çıksaydı eğer binlerce kez kendisinden özür dilemiştim."

ERDENAY: ATAMAN KENDİSİ KARAR VERECEK

Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Kadın Milli Takımı'nın başına getirdikleri Ekrem Memnun'a güvendiklerini belirtti. Erdenay, erkek takımında Ergin Ataman'ın durumuyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Geçen sene de kendisiyle konuştuğumda bunda sonra Milli Takım kariyerinde tek bir antrenörle devam edeceğimi söylemiştim kadınlar olduğu gibi. Ergin hocamızın ağustosa kadar devam sözleşmesi var. Olimpiyat Elemeleri'nde takımın başında olacak. Daha sonra ise kendisi kararını verecek nasıl devam edeceğine dair. Büyük ihtimal kariyer planlaması yapıp ona göre karar verecektir."

Haberin Devamı

(Hakan Akar / Karar)