Gazete Vatan Logo
Basketbol Ekrem Memnun: Lider ve namağlup gitmek istiyoruz

Ekrem Memnun: Lider ve namağlup gitmek istiyoruz

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, deplasmanda oynayacakları Polonya ve Kayseri’de karşılaşacakları Belarus karşılaşmaları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Ekrem Memnun: Lider ve namağlup gitmek istiyoruz

EuroBasket 2019 elemeleri kapsamında Polonya ve Belarus ile oynayacağı maçlara hazırlanan A Milli Kadın Takımımız, basın mensupları ile bir araya geldi.

Başantrenör Ekrem Memnun şu değerlendirmede bulundu:

“Daha önce oynadığımız 4 maçı kazandık. Özellikle deplasmanda oynadığımız Belarus maçı çok önemliydi. O karşılaşmadan önce rakibimiz favoriydi. Belarus maçını kazanmak bizi avantajlı duruma soktu. Şimdi iki maç daha oynayacağız. Grup liderleri direkt, en iyi altı ikinci de sonrasında turnuvaya katılıyor. Biz lider olmak ve mağlubiyet almadan gitmek istiyoruz. Ama en önemlisi ne olursa olsun turnuvaya gitmek. Gördüğüm kadarıyla büyük şansımız var. Ancak ben en kötüsünü de düşünerek konuşuyorum. En iyi şekilde kampı geçirip Polonya ile karşılaşacağız. Rakibimizin bir iddiası bulunmuyor ama sonuçta bu bir milli karşılaşma. Biz nasıl milli duygularla maçı oynuyorsak rakibimizin için de durum aynı. Zor bir maç olacak ama en iyi şekilde istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Dünya Şampiyonası’nda istediğimizi alamadık. Daha çok; yaptığımız hazırlığın karşılığını alamadık. Hepimizde bunun hayal kırıklığı var. Bu durumu insanlar üzerinden pek atamamış. Çok iyi hazırlanmıştık ama yansıtamadık. Yeni oyuncular ve sakatlıklar var. Yeni motivasyon, yeni enerjiler... Bu isimler bizim oluşturduğumuz mili takım havuzunda yer alan oyuncular. Burada 4 gün kamp, 4 gün antrenman yapıp çıkacağız. Çıkışta olan başka oyuncular da var. Onları değerlendirecek bir zaman yok.”

Haberin Devamı