Gazete Vatan Logo
Basketbol Ekrem Memnun Mili Takım'da

Ekrem Memnun Mili Takım'da

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan ayrılan Ekrem Memnun, 1 yıl aradan sonra yeniden A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başına geçti.

Ekrem Memnun Mili Takım'da

2012 yılından bu yana Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda antrenörlük görevinde bulunan Ekrem Memnun, geçtiğimiz hafta sarı kırmızılı kulüp ile yollarını ayırmıştı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bugün yaptığı basın toplantısında, Ekrem Memnun’un 1 yıl aradan sonra yeniden kadın milli takımının başına geçtiği açıklandı.

Ekrem Memnun, geçtiğimiz sezon başına kadar A Milli Kadın Takımını ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımını aynı anda çalıştırıyordu. Sezon başında TBF ile görüşerek “Galatasaray’ın programı çok yoğun, iki takıma aynı anda konsantre olmam zor” diyerek, milli takımdan ayrılmış sadece Galatasaray’ı çalıştırmıştı.

EKREM MEMNUN: İLK VE TEK HEDEFİMİZ OLİMPİYATLAR

Basın toplantısında açıklama yapan Ekrem Memnun şunları söyledi: “Galatasaray’dan ayrılınca TBF ile oturduk ve uzun vadeli bir plan yaptık. İlk ve tek konsantrasyonumuz olimpiyatlara katılmak yönünde. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu olmazsa olmazımızdır. Bana böyle bir şans tanıdıkları için Basketbol Federasyonumuza teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı