Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Eksik çok taviz yok

Eksik çok taviz yok

Trabzonspor hocası Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncuları fazla dert etmiyor. Eksiklere rağmen Rize deplasmanında ikinci yarıdaki hücum sistemini değiştirmeyi düşünmeyen Yanal, göreve hazırladığı oyuncuların ise idman performansından oldukça memnun.

Eksik çok taviz yok

Süper Lig’de 2017’nin tek namağlup ekibi Trabzonspor, pazar günü konuk olacağı Çaykur Rizespor’u devirerek hem zorlu Beşiktaş maçı öncesi moral bulmak hem de Avrupa kupaları hedefine bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Fırtına’da Joao Pereira, Yusuf Yazıcı ve Uğur Demirok cezaları, Emmanuel Mas ve Durica da devam eden sakatlıkları nedeniyle Rize deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak. Savunmada zorunlu olarak kulübedeki oyuncularına şans verecek teknik patron Ersun Yanal, maça hazırlandığı Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Bero, Aytaç’ın idman performanslarından oldukça memnun kaldığı belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının ayrıca eksiklere rağmen yeni yılda otuttuğu sistemden vazgeçmeyi düşünmediği, sahaya da her zaman olduğu gibi önce gol atmayı düşünen bir planla yerleşeceği kaydedildi.

‘Herkese çok güveniyorum’

Yanal, kıran kırana geçen idmanlardan sonra motivasyon toplantıları yapmayı da ihmal etmiyor. Rize deplasmanından alınacak 3 puanın Avrupa iddialarını sürdürmeleri için kritik olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adamın, “Biz iyi bir takımız ve ikinci yarıda yakaladığımız çıkışın en önemli nedenlerinden bir tanesi aile ortamını yakalamış olmamız. Her ne olursa olsun sahada birbirinin eksiğini kapatmaya, mücadeleye, özveriye devam edeceğiz. Herkese çok güveniyorum. Gerçekten çok iyi çalışıyoruz ve bunun karşılığını aldığımızı, almaya da devam edeceğimizi düşünüyorum. Doğru işler yapıp, maç maç düşünüp ona göre odaklanıp sahada işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)