Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cimbom'un Podolski ile Derdiyok!

Cimbom'un Podolski ile Derdiyok!

Ziraat Türkiye Kupası'nda G.Saray, Elazığ deplasmanında zorlanmadan kazanmayı başardı.

Cimbom'un Podolski ile Derdiyok!

Tuzla’nın lider bitirmeyi garantilediği grupta sarı-kırmızılar 9’da Podolski ile öne geçerken 59 ve 74’te Eren Derdiyok farkı açtı. 84’te Timur’un penaltısı Elazığ’ın tek sayısı oldu, 90+2’de ise Poldi skoru belirledi.

TÜRKİYE Kupası’nın ne kadar önemli olduğunu herhalde G.Saray’dan daha iyi bilen yoktur. Malum sarı-kırmızılıların, UEFA’nın verdiği ceza sonrası Avrupa’ya bir sene gidemeyerek ödüyorsa, geçen sene kaldırdığı kupadan. Ancak dün geceki maça kadar Aslan kupaya gerektiği önemi göstermemişti.

TUZLA karşısında alınan facia gibi skordan, yumurtanın da tabiri caizse kapıya dayanmasının ardından Riekerink elindeki en ideal 11 ile başladı Elazığ mücadelesine. Güçlü kadronun farkı ilk dakikalarda ortaya çıktı. 9’da ceza sahsının sol dışından kaleyi görür görmez Podolski füzesini yolladı. Yere de seken top tam köşeden ağlara gitti: 1-0. 37’de Podolski bu sefer daha kolay pozisyonda yine sert vurdu ancak direği yalayan top dışarı gitti.

EREN RAHATLATTI

OYUNUN hakimiyetini ikinci yarıda elinde bulunduran G.Saray’ı rahatlatan gol 59’da geldi. Kalecinin degajını kafayla karşılayan Ahmet Çalık, Eren’i öyle bir buluşturdu ki topla asist bile denebilir. Eren’de içeri girdi, kaleciyi de yatırıp topu ağlara yolladı: 2-0. 73’te Bruma2nın ortasını Poldolski indirdi, Eren’de şık topuk vuruşuyla farkı üçe çıkarttı: 3-0.

Haberin Devamı

MAÇIN son bölümüne girerken hakem Podolski ile Berk’in arasındaki mücadele sonrası penaltı noktasını gösterdi. 84’te topun başına gelen Timur durumu 3-1 yaptı. 90+2’de ise Podolski skoru belirledi: 4-1.