Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Eldeki Kartal daldaki Kartal'dan iyidir

Eldeki Kartal daldaki Kartal'dan iyidir

Transferde henüz hamle yapmayan, yeni sezonda yüzde 40 küçülecek olan Beşiktaş, Orkan Çınar ile Gökhan Töre’ye yeni transfer muamelesi yapacak ve üstlerine ekstra sorumluluk yükleyecek

Eldeki Kartal daldaki Kartal'dan iyidir

SPOR Toto Süper Ligi 4. sırada bitiren ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’ne ön eleme turundan katılacak olan Beşiktaş’ta yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş, eldeki oyuncuları parlatma kararı aldı. Salı günü İstanbul Nevzat Demir Tesisleri’nde sezonu açacak olan siyah-beyazlılarda, teknik heyetin bu doğrultuda, mevcut kadrodan geçen sezonun neredeyse tamamını sakatlığı nedeniyle pas geçen Gökhan Töre ve 2. yarı kiralandığı Atiker Konyaspor’da gösterdiği etkili oyunla alkış olan Orkan Çınar’ın performanslarının yükseltilmesi için özel çalışma planı uygulayacağı öğrenildi.

YÜZDE 40 oranında küçülme kararı alan ve transfer sezonunun başlamasının üstünden 3 hafta geçmesine rağmen henüz kadrosuna takviye yapmayan Kartal’da Gökhan Töre ve Orkan Çınar’a yeni transfer muamelesi yapılacağı ve yeni sezonda üstlerine de çok önemli görevler yükleneceği bildirildi.

ORKAN ve Gökhan’dan ekstra verim almayı planlayan siyah-beyazlı yönetimin, Jeremain Lens ve Ricardo Quaresma’yı da cazip teklif gelmesi halinde elden çıkarma planları yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı