Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Eline sağlık Volkan

Eline sağlık Volkan

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında Ukrayna'nın ekibi Shakhtar Donetsk'i konuk ediyor.

Eline sağlık Volkan

Bir pozisyonda kalesini tam zamanında terk edip savunmanın arkasına sarkan Alex’e gol izni vermeyen Volkan Demirel, Taison ve Marlos’un da %100’lük gol vuruşlarını çıkarmayı bildi. Atılacak bir gol o kurtarışları çok daha anlamlı kılacaktı ancak olmadı

SÖZ konusu Şampiyonlar Ligi olunca F.Bahçe çok hassas oluyor. Bütün o transferler, yatırımlar gruplara kalabilmek için yapılmıştı. Ancak yeni bir takım olmanın dezavantajı dün güçlü Shakhtar önünde o kadar net gözüktü ki! İlk yarı 3 veya 4-0 bitmediyse Volkan kalede olduğu içindir.


MAKİNE düzeninde işleyen, cezasahasına dahi rakibini sokturmayan Shakhtar karşısında F.Bahçe Gökhan’ın sakatlığıyla sarsıldı. Ancak takım savunmasının hala oturmamış olması Hasan Ali’ye bağlamamız lazım. Rakip F.Bahçe’yi öyle bir kitledi ki en iyi yaptığı hücum organizasyonları bile yapılamadı. 0-0 ne iyi ne de çok kötü skor. Rövanşta sadece dikkatli olup golü bulmak lazım.


16’DA F.Bahçe defansı 2. tehlikesini yaşadı. Defansın arasına atılan paslarla sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler tek topla pozisyon verdi. Teixeira, Volkan ile karşı karşıya kaldı, vuruşu az farkla auta çıktı. 19’da ise defansın solu boş kaldı. Marlos vurdu, Volkan kurtardı, Gladkly tamamlayamadı. 28’de 4. pozisyonunu verdi F.Bahçe. Gladkly, önü boşken vurdu, Volkan refleksini konuşturdu. 30’da Gladkly, çapraz açıdan vurdu, Volkan tekrar ‘Gol değil’ dedi.

Haberin Devamı

PERSIE ATEŞLEDİ

35’TE ilk organize atağı geldi F.Bahçe’nin. Nani ortaladı, Fernandao kafayı vurdu, aut. İkinci yarı da Shakhtar’ın kontrolünde başladı. 56’da Topal’ın orta sahada kaptırdığı topu Taison, o kadar hızlı kullandı ki, gerisindeki Kjaer, yetişemedi. Açısı kapalıydı, vurdu aut.

70’TE Persie’nin pasında Diego şansını denedi, aut. Persie girdi, oyun canlandı. Fernandao, 71’de topu sürmek yerine pas vermeyi düşünseydi, gol kaçınılmazdı. Maç başladığı gibi bitti. Belki bu karşılaşma 1 ay sonra olsaydı farklı bir F.Bahçe izleyebilirdik.