Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike: 'Daha yeni başladım'

Emenike: 'Daha yeni başladım'

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike, Monaco maçındaki performansını ve rövanşını değerlendirdi.

Emenike: 'Daha yeni başladım'

Fenerbahçe'nin Monaco karşısındaki 2 golünü atan ve rövanş öncesi büyük avantaj getiren Emmanuel Emenike, Afrika basınına konuştu.

"Taraftarların ve kulübün benden beklentilerini biliyorum." diyerek sözlerine başlayan Emmanuel Emenike, "Bu sezon, spektaküler işler başarmak için ekstra çalışıyorum. En önemli önceliğim, Fenerbahçe ile bu sezon bol bol gol atmak. Bu sezon, Fenerbahçe ile kupalar kazanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Monaco maçındaki performansını değerlendiren Emmanuel Emenike, "Bu en iyi performansım değildi. Her şeyimi vereceğim, daha yeni başladım. Sadece kaybettiğim zamanı kazanmak için çalışıyorum. Geçmişte eleştirildiğim kadar kötü bir oyuncu değildim ama şimdi kendimi tekrar ispat edeceğim. Umarım, tüm sezon boyunca taraftarları hep mutlu ederim. Hala çok kaliteli bir golcüyüm ve geçmişi çoktan unuttum. Artık, sadece geleceğe bakıyorum." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

"RÖVANŞA HAZIRIZ, İNANIYORUZ"

Fenerbahçe'nin Monaco ile oynayacağı rövanş maçı hakkında konuşan Emenike, "Rövanş maçında daha fazlasını yapmak istiyorum. Rakibin ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz. Fakat, biz de bu maça hazırız. Monaco'ya karşı 2 gol atarak üzerimdeki baskıyı attım ama daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Takım olarak bu turu geçeceğimize inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Feerbahçeli taraftarların, takıma destek vermesi gerektiğine dikkat çeken Emenike, "Fenerbahçe, bir Şampiyonlar Ligi kulübü ve orada olacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

(Sporx)