Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike dibe vurdu

Emenike dibe vurdu

14 maçta sadece 2 gol atan Nijeryalı yıldız kariyerinin son beş yılı baz alındığında en kötü dönemini yaşıyor.

Emenike dibe vurdu

Fenerbahçe'de Emenike gündemin ilk maddesinden düşmüyor… Formsuzluğu ile eleştirilerin hedefinde olan Nijeryalı kötü futbolunu kanatlarda oynamasına bağlarken, kariyerinin en kötü dönemine imza atıyor. Sarı-lacivertli formayla bu sezon Süper Kupa ile birlikte çıktığı 14 maçta sadece 2 gol bulan ve 1 asist yapabilen Emenike kariyerinin en kötü dönemini geçiriyor. Geçtiğimiz sezon her 163 dakikaya bir gol sığdıran Nijeryalı, bu sezon bu süreyi 436 dakikaya yükseltti. Şutlarının gol olma oranı da oldukça düştü. Emenike bu sezon her 15 şutta ancak bir gol buldu.

YEDEKLERE 2 GENÇ TAKVİYE

Ziraat Türkiye Kupası 3. maçında yarın Altınordu'yu konuk edecek olan Fenerbahçe hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Kupada finali hedefleyen F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bayburt maçında olduğu gibi yine ilk 11'deki genç sayısını ikide tutacak.

EVDEKİ MAÇLARA DESTEK ÇAĞRISI

Süper Lig'de ilk yarının son iki maçında önce Mersin İY ardından da Başakşehir'i Kadıköy'de ağırlayacak olan Fenerbahçe taraftarına güveniyor. Futbolcular ve yönetim her fırsatta dolu tribünlerin önemine vurgu yapıyor. Kanarya bu sezon ligde evinde yenilmedi.

Haberin Devamı

(Sabah)