Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike için takas önerdiler!

Emenike için takas önerdiler!

Emenike’ye talip olan Lokomotiv,15 milyon euro isteyen Fenerbahçe’yi N’Doye takası için iknaya çalışıyor.

Emenike için takas önerdiler!

Ancak Kanarya, mayısta serbest kalacak Senegalli’yi sezon sonu bedelsiz almayı hesaplıyor.

Fenerbahçe, 2 Şubat'ta sona erecek ara transfer dönemiyle ilgili çalışmalarını düşük yoğunlukla sürdürürken, asıl planlarını sezon sonu için yapıyor. Gelecek yıl için düşünülen isimlerden biri de Dame N’Doye.

Lokomotiv Moskova’da forma giyen Senegalli golcü, aslında Emenike’yi isteyen Rus ekibi tarafından takas olarak Fenerbahçe’ye önerilmişti. Ancak Nijeryalı golcüsünü 15 milyon euronun altında vermeyi düşünmeyen Fenerbahçe N’Doye ile ilgilenmesine rağmen Lokomotiv’in önerisini geri çevirmişti. Bunun altındaki temel neden ise N’Doye’nin sezon sonu serbest kalacak olması. Yani Kanarya mayısı beklerse Senegalli’yi bedelsiz transfer etme şansına sahip.

MUSA SOW FAKTÖRÜ

Diğer yandan Fenerbahçe’nin bir diğer kozu da N’Doye’nin Musa Sow ve Demba Ba gibi Müslüman olması nedeniyle Türkiye'ye sıcak bakması. Buna ek olarak Sow da milli takımdan yakın arkadaş olduğu N’Doye’nin Fenerbahçe’ye gelmesini çok istiyor. Tüm bu etmenleri hesaplayan yönetim N’Doye’nin Lokomotiv’le sözleşme uzatma ihtimalini zayıf görüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yakından ilgilendiği N’Doye’nin menajeri Doğan Ercan gazetemize yaptığı açıklamada oyuncusunun Lokomotiv’den gelen ilk sözleşme uzatma teklifini geri çevirdiğini söyledi. “N’Doye için Türkiye sezon sonu için ciddi bir seçenek” diye konuştu.

(Bugün)