Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike kurşun döktürdü

Emenike kurşun döktürdü

Bu sezon kariyerinin en kötü performanslarından birisini sergileyen Emmanuel Emenike, çok ilginç bir yönteme başvurdu

Emenike kurşun döktürdü

Edinilen bilgilere göre Emenike, Fenerbahçe'nin 3-0 kazandığı Kasımpaşa maçından önce bir arkadaşının tavsiyesiyle kurşun döktürdüğü ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun ayrıca nazara karşı dua yazdırdığı ve bu duayı boynuna astığı da öğrenildi.

Emenike'nin yakın çevresine, "Üzerimde çok kötü bir enerji hissediyorum. Bir gol atsam ondan sonra her şey yoluna girecek. Herkes beni eleştiriyor ama formuma kavuşmak için çok çalışıyorum" diye konuştuğu öğrenildi. Yıldız futbolcuya Kasımpaşa maçından sonra teknik direktör İsmail Kartal'dan da destek geldiği ifade ediliyor.

KARTAL: ÖNEMLİ OLAN GÖSTERDİĞİN GAYRET

KARTAL'ın karşılaşma sonrasında görüştüğü Emenike'yi gol atmamasına rağmen tebrik ettiği ve "Önemli olan senin gösterdiğin gayret ve takımın kazanması. Önümüzdeki maçlarda gol de atacağına inanıyorum. İlk goldeki katkın da bizim için çok değerliydi" ifadesini kullandığı öğrenildi. Oldukça zor bir dönemden geçen Emenike aldığı eleşirilerin ardından takımdan ayrılmak için yönetimden izin istemiş fakat Başkan Aziz Yıldırım bu isteği veto etmişti.

Haberin Devamı

HALK ARASINDA BATIL İNANÇ

Emmanuel Emenike'nin kötü performansına çare bulması umuduyla başvurduğu kurşun döktürmenin İslam dininde yeri yok... Bu uygulama halk arasında batıl inanç olarak değerlendiriliyor. Kurşun döktürme aslında Şaman dininde yaygın olan bir gelenek. Ayrıca Almanya'da da Noel gecelerinde kurşun döktürülüyor.

(Takvim)