Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike'nin keyfi yerinde

Emenike'nin keyfi yerinde

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Volkan Demirel’i şık bir golle avladı. Sevinç gösterileri yapan Emenike’ye arkadaşları bir kova su döktü.

Emenike'nin keyfi yerinde

Fenerbahçe’nin antrenmanlarında Emmanuel Emenike fırtınası esiyor. Sarı-lacivertli takımın oynadığı 2’si resmi son 4 maçta 6 kez fileleri havalandıran Nijeryalı golcü idmanlarda da gollerine devam ediyor. Emenike dün sabah antrenmanında kaleci Volkan Demirel’e şık bir gol attı. Büyük sevinç yaşayan Nijeryalı forveti, Volkan tebrik ederken diğer arkadaşları ilginç bir kutlamaya imza attı. Aatif, elinde bir kova dolu buzlu suyu Emenike’nin başından aşağıya döktü.

Çİft kale maçın ardından kazanan takım oyuncuları, mağlup olan arkadaşlarına buz dolu kova sularla saldırdı. Martin Skrtel, Salih Uçan’ı sırılsıklam yaparken bütün oyuncular neşeli bir antrenman geçirdi. Öte yandan Teknik Direktör Vitor Pereira, sahanın köşesinde antrenmanı sadece izlemek zorunda kaldı.

FERNANDAO’YA KULÜBE YOLU GÖRÜNDÜ

Öte yandan Fenerbahçe’de hedef UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Grasshoppers maçı… Antrenör Fatih Yıldız, Pereira’nın kovulması ihtimalinde takımın başında çıkacak. Yıldız Grassophers maçının 11’ini ve nasıl bir dizilişle sahaya çıkılacağını da belirledi. Sarı-lacivertli takımda Pereira’nın değişmez isimleri Josef de Souza ile Fernandao kesik yiyecek, onların yerine ise Mehmet Topal ile Van Persie görev yapacak. Yeniden dörtlü defansa dönecek sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal da gerçek yerinde ön liberoda oynayacak. Sarı-lacivertli takımın saha dizilişinde de 4-4-2 veya 4-2-3- 1 sistemiyle sahaya çıkacağı belirtildi

Haberin Devamı