Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emenike'nin menajerinden transfer açıklaması!

Emenike'nin menajerinden transfer açıklaması!

Takımdaki arkadaşlarıyla bazı sorunlar yaşayan Emmanuel Emenike için menajeri Erdem Konyar önemli açıklamalar yaptı.

Emenike'nin menajerinden transfer açıklaması!

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan FIFA menajeri Konyar, "Emenike’nin takımdan ayrılma düşüncesi yok. Tek isteği Fenerbahçe takımıyla 4. yıldızı takmak ve şampiyon olmaktır. Fenerbahçe'de bir aile ortamında. Kendisini evinde gibi hissediyor. Şampiyonluğa çok odaklandı. Onun ana hedefi 2014-15 sezonu için şampiyon olmaktır. Onun ayrılık düşüncesi yoktur. Ayrılık iddiaları yüzde yüz yalan" ifadelerini kullandı.

EMRE İLE AĞABEY KARDEŞ İLİŞKİSİ VAR

Erdem Konyar, "Emre’yle Emenike ağabey-kardeş ilişkisine sahip. Tartışma sahada kaldı, bitti. Bunun arkasında daha fazla bir şey aramak gerekmiyor" dedi.

TEK DÜŞÜNCESİ 4. YILDIZ

Konyar, Nijeryalı golcünün ayrılmayı aklının ucundan bile geçirmediğini belirterek, "Emenike doğal olarak her zaman takip ediliyor. Sonuçta küçük bir oyuncu değil. Yüksek maliyetle geldi. Daha önce altın ayakkabı aldı. Ama bizim hiçbir zaman transferle ilgili talebimiz olmadı. Ayrılmayı aklının ucundan geçirmiyor. Bu sezon şampiyon olup, bunu kulübe, taraftara hediye etmek istiyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI

Emenike’nin önüne bireysel bir hedefe koymadığını dile getiren Konyar, “Hedefi takım olarak şampiyon olmaktır. Başka bir düşüncesi yok. 2014-15 sezonu büyük bir sezon olarak gözüküyor. 25 gol atıp Fenerbahçe şampiyon olmuyorsa, bu Emenike’yi üzer. Emenike, kendi atacağı gollerden çok takımının başarısını düşünüyor” dedi.