Gazete Vatan Logo
Futbol Emile Heskey: Liverpool Çağlar Söyüncü'yü mutlaka almalı

Emile Heskey: Liverpool Çağlar Söyüncü'yü mutlaka almalı

İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması giyen ve performansı ile adından sıkça söz ettiren milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, transferin de gözdesi durumda. İngiliz futbolunun yıldız golcülerinden, Liverpool’un eski futbolcusu Emile Heskey, Jürgen Klopp’un Çağlar Söyüncü’yü mutlaka transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Emile Heskey: Liverpool Çağlar Söyüncü'yü mutlaka almalı

İngiliz futbolunun yıldız golcülerinden, Liverpool’un eski futbolcusu Emile Heskey, Jürgen Klopp’un Çağlar Söyüncü’yü mutlaka transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Daha önce 5 yıl Leicester forması giydikten sonra Liverpool’a transfer olan Heskey, milli yıldız ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Liverpool, transfer döneminde Çağlar Söyüncü ve Diego Llorente’yi alarak kadrosunu kusursuz bir hâle getirebilir. Özellikle Çağlar! Çünkü o, dünyanın her kulübünde rahatlıkla oynayabilir. Leicester savunmasında en önemli görevi başarıyla yerine getirdi. Wes Morgan ve Jonny Evans’ın ayak izlerini takip etmesi beklenirken, hepsini geride bıraktı. Liverpool, Çağlar’ı alırsa büyük bir iş başarır.”

Emile Heskey: Liverpool Çağlar Söyüncüyü mutlaka almalı