Gazete Vatan Logo
Başakşehir Emre Akbaba imzayı atıyor

Emre Akbaba imzayı atıyor

Ara transfer döneminin flaş takımlarından Başakşehir, Arda Turan ve Bajic'in ardından devlerin de listesinde yer alan Emre Akbaba transferinde sona geldi.

Emre Akbaba imzayı atıyor

Süper Lig’de zirveye ambargo koyan Başakşehir, transferin de lideri olmaya devam ediyor! Turuncu-Lacivertliler, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un 1 senedir gündeminde olan Emre Akbaba ile her konuda anlaştı. Gurbetçi yıldızla 4.5 senelik sözleşme için el sıkışan Başakşehir, Emre’ye yıllık 1.1 milyon Euro (5 milyon TL) ödeyecek. Aytemiz Alanya ile yapılan pazarlıklarda da sona gelindi.

Başakşehir bonservis olarak 2.5 milyon Euro teklif ederken, Aytemiz Alanya’nın rakamı biraz daha yukarıya çekmek istediği öğrenildi. Görüşmeler noktalanmak üzere. Transferin en ilginç detayı ise Emre’nin sezon sonuna kadar mevcut takımı Aytemiz Alanya’da kalacak olması.

Mossoro’nun yerine...

Başakşehir, Emre Akbaba transferini resmiyete döktükten sonra 6 aylığına Aytemiz Alanya’ya kiralayacak. Sezon biter bitmez de 25 yaşındaki yıldız, İstanbul’a gelecek. 25 yaşındaki milli futbolcu, orta sahanın merkezinde ve 10 numarada görev yapabiliyor. Abdullah Avcı, Emre’yi 34 yaşındaki Mossoro’nun yerine düşünüyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)