Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu kadarına pes artık!

Bu kadarına pes artık!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarlar saldırdı.

Bu kadarına pes artık!

Beşiktaşlılar’ın, arabasının etrafını sarıp küfürler etmesine çok kızan F.Bahçeli Emre ve beraberindeki Orhan Ak araçtan indi. Yaşanan sözlü tartışmalar, yumruklaşmaya dönerken kavganın daha da büyümesini araya giren özel güvenlik güçleri engelledi. FERİBOTA GELEN JANDARMA, OLAYA KARIŞAN HERKESİ KARAKOLA GÖTÜRÜP İFADELERİNİ ALDI
DAHA 40 gün önce F.Bahçe takım otobüsüne silahlı saldırıda bulunan futbol teröristlerinin dünkü hedefi sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu’ydu.. Başakşehirli futbolcu Orhan Ak’la birlikte Yalova’ya gitmek için Eskihisar feribotuna binen tecrübeli oyuncu, Akhisar deplasmanına giden 5 kadar Beşiktaşlı taraftarın saldırısına uğradı.
RUHSATLI SİLAH!
İDDİALARA göre siyah-beyazlı fanatikler, Belözoğlu’nun aracının etrafını çevirip küfürlü tezahüratlar yapmaya başladılar. Hızlarını alamayıp arabanın arka stop lambasını da kıran holiganların sınırı aşmalarına sinirlenen Emre, Başakşehirsporlu Orhan’la beraber araçtan indi. Taraflar arasında yaşanan sözlü tartışmalar yumruklaşmaya dönerken, olayın daha da büyümesini özel güvenlikler ve çevredeki vatandaşlar engelledi.

Haberin Devamı

ARBEDE sırasında Orhan Ak’ın belindeki ruhsatlı silahı taraftarlara gösterdiği ve “Dağılmazsanız ateş açarım” diye bağırdığı ileri sürüldü. 10 dakika devam eden gerginliğin ardından kavgaya karışan herkesin vücutlarında çeşitli morluklar oluşurken, Jandarma güçleri soluğu arabalı vapurda aldı. Jandarmanın karakola götürdüğü, Emre dahil kavgaya karışan herkes ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Adliyede yarım saat kaldıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Emre, Gebze Adliyesi’ne savcıyı ziyarete geldiğini söyledi.
DARP RAPORU ALDILAR
BU olay sonrasın Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde muayene olan Emre Belezoğlu’na, sırtında ve göğsünün alt kesiminde morluklar oluştuğuna dair rapor tutulduğu öğrenilirken, Orhan Ak’ın tabancasına da el koyulduğu belirtildi.
‘Sen kimsin!’ TARTIŞMASI

Jandarmanın feribottan indirdiği Murat Cevahir isimli holiganın, Emre’yle yaşadığı ‘Sen kimsin!’ tartışması görüntülere de yansıdı.

‘Bizi denize atacaklardı!’
KAPTANLA birlikte aynı araçta olan Orhan Ak, Beşiktaşlılar’la yumruklaşmalar yaşandığını doğruladı. Yanında ruhsatlı silahı olduğunu itiraf eden Ak, “Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne de çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı.
EMRE’YE ‘Şampiyon biz olacağız’ diyerek ana avrat küfür ettiler. Emre de alttan aldı ‘Tamam siz olun’ dedi ona rağmen bize saldırıda bulundular” dedi.
Ak için şok iddia!

EMRE’YLE tartışan taraftarlardan biri olduğu iddia edilen Nazmi F. isimli bir taraftar, “Tezahürat yapıyorduk, bize ağza alınmayacak küfürler ettiler. Orhan Ak arabadan silahı aldı ve mermiyi silahın ağzına verdi” dedi.



Haberin Devamı