Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Kadıköy'de bizi kimse yenemez!'

'Kadıköy'de bizi kimse yenemez!'

Fenerbahçe Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Televizyonu yaptığı açıklamada, kazanmayı alışkanlık haline getirecekleri bir döneme gireceklerini söyledi.

'Kadıköy'de bizi kimse yenemez!'

TEDAVİSİ tamamlanmasına rağmen G.Saray derbisinin ilk yarısında yine sakatlanıp sahadan çıkmak zorunda kalan F.Bahçe Kaptanı Emre, FB TV aracılığıyla taraftarlara çağrı yaptı. G.Birliği maçında camia olarak yeniden ayağa kalkacaklarını söyleyen deneyimli orta saha, Saracoğlu'ndaki karşılaşmalar için şampiyonluk yarışındaki rakiplerini hırslandıracak iddialı açıklamalar yaptı:

"TARAFTARIMIZIN desteği bizi ekstra motive ediyor. Taraftarımızı F.Bahçe'ye, sahaya çıkan futbolcuya destek olmaya çağırıyorum. Onlara çok ihtiyacımız olduğu dönemlere giriyoruz. Ligin daha başındayız ve özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarımızın desteğini arkamıza alırsak bizi kimsenin yenemeyeceğini, taraftarımız bizden daha iyi biliyor.

'3 PUAN ALIŞKANLIK?OLACAK’

NE yazık ki futbol, skor oyunu ve kazanmamız gereken bir derbiyi kaybettik. İyi oynarken kazanmamız gerekiyor. Özellikle bizim gibi geçtiğimiz yıl ligi domine etmiş bir takımın, lige daha iyi başlaması gerekirdi. Artık iyi oyunun yanında skorun da ortaya çıkması gerekiyor. Bu anlamda G.Birliği maçı bizim için çıkış olacak.

Haberin Devamı

TAKIMDAKİ herkes iyi çalışıyor ve son maçı kaybetmenin ekstra bir motivasyonu oldu diyebilirim. Her oyuncu bundan sonraki süreçte kaybetmenin bize yakışmayacağını biliyor. F.Bahçe, bundan sonra kaybedeceği maçı bile çok iyi mücadele ettikten, elinden gelenin en iyisini yaptıktan sonra kaybedecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu sezon istediğimiz skorlar şu an için ortaya çıkmasa da, ben inanıyorum ki kazanmayı alışkanlık haline getireceğimiz bir sürece gireceğiz."