Gazete Vatan Logo
Galatasaray Emre Mor bedelsiz Galatasaray'da!

Emre Mor bedelsiz Galatasaray'da!

Sarı-kırmızılı kulüp Celta Vigo’da forma giyen 22 yaşındaki futbolcunun işini bitirdi. Galatasaray’ın İspanyol ekibinden bedelsiz olarak kiraladığı Emre Mor’un eski takımından alacağı yıllık ücretin önemli bölümünü üstlendiği öğrenildi.

Emre Mor bedelsiz Galatasaray'da!

Galatasaray’dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi... Sarı-kırmızılılar, Celta Vigo’da forma giyen Emre Mor‘u kadrosuna kattı. İstanbul’a gelen 22 yaşındaki futbolcu Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim ile dün bir araya geldi. Genç oyuncu, görüşmenin ardından sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardı.

Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılılar Celta Vigo ile temasa geçti. İspanyol ekibinde kadro dışı kalan Emre Mor’u Cim-Bom bedelsiz kiralayabileceğini iletti. Galatasaray ile Celta Vigo arasında anlaşma sağlanırken oyuncunun İspanyol ekibinden alacağı yıllık ücretin önemli bir kısmını sarı-kırmızılılar üstlenmeyi kabul etti.

Başkan doğruladı

2022’ye kadar Celta Vigo ile sözleşmesi bulunan futbolcunun satınalma opsiyonuyla kiralanacağı bildirildi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz TRT Spor’a yaptığı açıklamada transferi doğruladı. Cengiz, “Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Yetenek ve karakter çok önemlidir. Emre yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi açıklama yapmıyorum. KAP’ı bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

(Milliyet)