Gazete Vatan Logo
Almanya Emre Mor için flaş sözler

Emre Mor için flaş sözler

Emre Mor'un Muzzi Özcan ile birlikte eski danışmanı olan Bariz Soofizadeh, genç yıldızın durumuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Emre Mor için flaş sözler

Adı Fenerbahçe ile de anılan Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırması oldukça ses getirmişti.

Muzzi Özcan ile birlikte Emre'nin danışmanlığını yapan Bariz Soofizadeh, Alman basınına flaş açıklamalarda bulundu.

FT'ye konuşan Soofizadeh, Inter'e olan transferin gerçekleşmeme sebebi olarak İtalyan devini gösterirken, "Inter ile anlaşmıştık. Kısa süre sonra, sözleşme şartlarını değiştirmeye başladılar. 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi ve daha birçok absürt maddeler koydular. Bu sürekli devam etti. Ne zaman anlaşsak, Inter'in Çinli sahibi geldi ve anlaşmayı bozdu. Şu an Inter'e transferi, Ivan Perisic'in satışına bağlı." diye konuştu.

"Emre Mor, Barcelona veya Real Madrid'i istedi ama..."

Inter ile görüşmeyi Emre Mor'un istediğini belirten Soofizadeh, sözlerine şöyle devam etti: "Lille onu istedi. Everton ve Huddersfield ile görüştük. İki Bundesliga kulübü daha istiyordu. Inter'den önce Fiorentina ile anlaşmıştık. En son da Real Betis ciddi olarak Emre'yi istedi. Ama onlar Emre'yi istemedi."

Haberin Devamı

"Biz hiçbir zaman parayı düşünmedik"

Emre Mor'un kendisini daha büyük kulüplerde oynamasını isteyen, Hakan Çalhanoğlu'nu Milan'a götüren menajerle anlaştığını da söyleyen Soofizadeh, "Biz hiçbir zaman parayı düşünmedik. Onun kariyerini şekillendirmek için yıllarca uğraştık. Hayâl kırıklığı yaşıyoruz. Ama olan oldu. Michael Zorc bile kendisi için en doğru olanı istediğimize Emre Mor'u inandıramadı." diye konuştu. (Kaynak: Goal)