Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emre'nin en büyük düşmanı depar!

Emre'nin en büyük düşmanı depar!

Sprint adalesinde 2. dereceden yırtık olan F.Bahçe kaptanı, kullandığı özel maskeyle koşu kalitesini arttırıyor.

Emre'nin en büyük düşmanı depar!

SEZONUN ilk ve tek yenilgisini aldıkları Akhisar Belediye deplasmanı öncesinde adalesinden sakatlanıp, son 2 maçı kaçıran F.Bahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, gelecek hafta oynanacak G.Saray derbisine yetişmek için tedavisini hızlandırdı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın takıma 2 gün izin verdiği bayramda bile kaleci Volkan Demirel'le birlikte Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde ekstra mesai yapan tecrübeli orta saha, dünkü antrenmanda taktığı özel maskeyle ilgi odağı oldu.

SOLUNUM kapasitesini arttıran ve akciğerinde kaybolan değerleri yerine koymayı hızlandıran bu aparatla bolca nefes alıp veren Emre, bu sayede yüksek rakımda koşar gibi çalışıyor. Düz koşularda zorlanmasa da ani hızlanmalarda hem ağrıları hem sakatlanma riski artan kaptan, kullandığı maskeyle vücudunu zorluyor. Sakatlığı depar adalesinde olduğu için çok dikkatli olması gereken milli yıldız, G.Saray maçında adalesinden sorun yaşamamak adına ekstra dikkatli olacak.

DERBİ İÇİN HIRS YAPTI

MAÇ eksiğini takımla yapacağı antrenmanlarda kapatması beklenen Emre'nin derbiye kadar tam anlamıyla hazır olması için geceli gündüzlü çalışan F.Bahçe sağlık ekibi oyuncunun hırsından oldukça memnun olurken, teknik direktör İsmail Kartal'a da son durumu hakkında günü gününe rapor veriyor.

Haberin Devamı