Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emre var, Caner ve Mehmet yok

Emre var, Caner ve Mehmet yok

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Emre var, Caner ve Mehmet yok

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik heyet ve futbolcularla yaptığı sohbetin ardından başladı.

Yıldırım'ın sohbette teknik heyet ve futbolculara moral verdiği, "Yeter ki futbola odaklanın, kazanmaya bakın. İyi futbol oynuyorsunuz ama önemli olan gol atmanız, skor elde etmeniz, size güveniyorum" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Başkan Yıldırım ile tesislerde bulunan genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, yönetim kurulu üyeleri İsfendiyar Zülfikari, Selim Kosif ve Yalçın Haker ile beraber antrenmanı da izledi.

Sarı-lacivertliler antrenmanda pas organizasyonlarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

İSMAİL KARTAL SAHADA KONUŞTU

Başkan Yıldırım, antrenmanın sona ermesiyle saha kenarında bir süre teknik direktör İsmail Kartal ile konuştu. Yıldırım ile Kartal'ın görüşmesine daha sonra antrenmanı izleyen yöneticiler de katıldı.

Fenerbahçe Başkanı, saha kenarında futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ile de kısa bir konuşma yaptı.

Haberin Devamı

EMRE TAKIMA GERİ DÖNDÜ

Sol arka üst adalesindeki sorun nedeniyle Galatasaray derbisinde ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu, takımla çalışmaya başladı.

Derbinin ardından geride kalan iki gün takımdan ayrı çalışan takım kaptanı, tedavisinin ardından takım çalışmasında yer aldı.

Sağ kasığında sertleşme bulunan Caner Erkin ile sağ arka alt adalesinde ağrısı olan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak takım çalışmasına katılmadı. Caner sahada koşunun ardından tesislere girdi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Egemen Korkmaz'ın, ameliyatını yapan doktorun kontrolünden geçmek için Almanya'ya gideceği bildirildi. Sarı-lacivertli futbolcunun, kontrollerden sonra olumsuz bir sonuç çıkmazsa, saha çalışmalarına başlayabileceği ifade edildi.