Gazete Vatan Logo
Futbol En büyük F.Bahçe

En büyük F.Bahçe

Ligde 34 haftadır nefes nefese geçen şampiyonluk yarışında son gülenin adı F.Bahçe.. Sarı Kanarya, 18. kez bu onura ulaşıp Türkiye’nin en fazla şampiyon olan takımı oldu

BU sefer korkulan olmadı... Denizli ve Trabzon facialarından ders çıkaran F.Bahçe, Sivas deplasmanında ligin son maçını rahat oynayınca şampiyonluğu bileğinin hakkıyla kazandı: 4-3. 2. yarıda hiç kaybetmeyen ve kendi özgüvenleriyle oynayarak Aykut Kocaman’la rekorlar kıran sarı-lacivertliler, 18. şampiyonlukla hava attı. Şu bir gerçek ki bu şampiyonluk kupası Alex’in evine daha çok yakışır.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

DAHA 6. dakikada Alex’in topuk pasına koşan ve ceza sahasına girer girmez çaprazdan vuran Santos, acil ihtiyaç duyulan gole imzasını attı: 1-0. 9’da Niang’ın şutunda Korcan’dan seken topa Alex koştu ancak Hayrettin son anda müdahele yaparak gole izin vermedi. 19’daLugano kademe yerine korner yeralanına gidince gelen ortaya boş kalan Navratıl yere çarptırıp vurdu: 1-1.

41’DE o ana kadar sahanın en kötüsü Selçuk’un neredeyse 25 metreden yerden şutunu kaleci Korcan avuçlamak isterken ellerinden kaçırınca skor tekrar F.Bahçe lehine döndü: 2-1.

EĞLENME VAKTİ

51’de bir Alex klasiği daha yaşandı. Frikikten önce topu aldı, çevirdi, tam siboptan vuracak şekilde yere koydu ve sonuç, tabii ki; 3-1. 65’de Erman uzaktan Volkan’ı avladı: 3-2. 67’de bu sefer Yobo, Selçuk gibi ilk golünü attı. Maç bitti derken Mehmet’in ortasına Erman vurdu: 4-3.

Bu sezon dedikodulara kulak kapatan camia, sadece işini yaparak maç sonu büyük sevinç yaşadı. Artık eğlenme vakti ve söz futbolcuların. Doyasıya bu zorlu şampiyonluğu kutlayın...

Haberin Devamı