Gazete Vatan Logo
Antalyaspor En çok Eto'o konuşuldu

En çok Eto'o konuşuldu

Antalyaspor'un spektaküler transferi, en çok habere konu olan futbolcu oldu.

En çok Eto'o konuşuldu

Transfer döneminde 11 bin 917 haberle gündeme gelen Antalyaspor'da Kamerunlu golcü Samuel Eto'o 4 bin 133 haberle ilk sırayı aldı.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, yaz transfer döneminde 11 binden fazla haber ile gündeme geldi. Medya takip ajansı Interpress'in incelemesine göre, yazılı basında Haziran, Ağustos aylarındaki transfer döneminde kırmızı beyazlı takım hakkında 11 bin 917 haber yayınlandı. Bunların arasında 17 yeni oyuncunun toplam 7 bin 836 transfer haberinde yer aldığı ortaya çıktı.

Araştırmada Antalyaspor'un, 12 hafta süren resmi transfer döneminde renklerine bağladığı 17 yeni futbolcusu içinde, 4 bin 133 haber ile en çok dünyaca ünlü Kamerunlu golcü Samuel Eto'o gündeme geldi. İkinci sırada Gaziantepspor'dan alınan Chico 758, Samsunspor'dan gelen Mbilla'nın da 751 haber ile spor sayfalarında yer aldığı tespit edildi. Almanya'nın Nürnberg takımından kadroya katılan Celustka 621 ve Slovenyalı Lazarevic'de 501 haberle öne çıkan diğer isimler oldular.

Haberin Devamı