Gazete Vatan Logo
Galatasaray En kritik oylama!

En kritik oylama!

Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Dursun Özbek, hem mali hem de idari açıdan ibra bekleyecek.

En kritik oylama!

Sarı-kırmızılı camianın merakla beklediği gün geldi çattı... Bugün 10.00’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak genel kurulda Başkan Mustafa Cengiz önce söz alacak... Ardından Dursun Özbek de bir konuşma yapacak ve son sözü üyeler ibra ile söyleyecek.

G.SARAY’DA merakla beklenen Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapılacak... Saat 10.00’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda yapılacak toplantıda ilk önce başkanlık divanı oluşacak. Başkan Mustafa Cengiz’in yapacağı konuşma ile devam edecek toplantıda asıl gündem ise eski başkan Dursun Özbek ve yönetiminin hem mali hem de idari açıdan ibra edilmesi.

22 Ocak 2018’de yapılan seçimde Mustafa Cengiz’e yenilen Özbek’in başkanlık döneminin de ibra oylamasına sunulacağı toplantıda Dursun Özbek’in de uzun bir konuşma yapması bekleniyor. Kendisine yönelik yapılan suçlamaların yanı sıra haksız bulduğu eleştirileri de yanıtlaması beklenen Özbek’in mali konularda da yapılanları tek tek anlatacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BÜTÇE EN SONDA

RİVA ve Florya projelerinin yanı sıra UEFA ile yapılan görüşmeler, transferler ve kulüpte yapılan tüm harcamalarını Özbek kalem kalem anlatıp üyelerden ibra bekleyecek. Dursun Özbek döneminin mali ve idari yönden ayrı ayrı oylanacağı toplantının son bölümünde disiplin cezası alan üyelerin başvuruları karara bağlanacak. Final bölümündü ise 2018 yılı bütçe tasarısı üyelerin görüşüne sunulacak ve bütçe karara bağlanacak.