Gazete Vatan Logo
Beşiktaş En uygunu Marko Marin

En uygunu Marko Marin

Chelsea’nin kiralama parası istemediği Marko Marin Beşiktaş yönetime cazip geliyor.

En uygunu Marko Marin

Bonservis bedeli ödenmek zorunda olan Fulhamlı Bryan Ruiz’in yanı sıra Orman’ın “River Plate tepe tepe kullansın” demesine rağmen Manuel Lanzini hâlen gündemde..

TRANSFERİ şimdilik durdurup Feyenoord ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki maçlara odaklanan Beşiktaş yönetimi, bu karşılaşmaların ardından atacağı adımları düşünüyor... Siyah-beyazlılar, Feyenoord karşısında tur geçilse de geçilmese de öncelikle bir 10 numara, ardından da sağ açık ve sağ bek transfer etmek için çalışmalar yapacak... Yönetim, 10 numara transferi için belirlediği adaylar arasında Marko Marin’i ön plana aldı... Sebebi ise 3 aday arasında en uygun maliyetli ismin bu futbolcu olması...

SİYAH-BEYAZLILAR, Fulham’dan Bryan Ruiz’in yanı sıra River Plate sürekli yeni isteklerle geldiği için başkan Fikret Orman’ın “Tepe tepe kullansınlar, üzerine para verseler bile almam artık” demesine karşın Manuel Lanzini’yi de gündeminde tutuyor. Fakat bu iki oyuncu için de Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemesi gerekiyor.

Haberin Devamı

DEMBA BA’YLA KONUŞTU

BUNA karşın Marko Marin’de böyle bir durum yok. Chelsea, Alman futbolcu için kiralama bedeli talep etmiyor ve siyah-beyazlıların sadece oyuncunun yıllık ücretini ödemesi halinde transferi gerçekleştirmesine izin veriyor. Siyah-beyazlıların İngiliz devinden transfer ettiği Demba Ba’yı da tanıması da Marin’in listenin ilk sırasına çıkmasında önemli bir etken.

İNGİLİZ basını geçtiğimiz günlerde 25 yaşındaki futbolcunun Chelsea’de birlikte oynadığı Demba Ba’yı arayıp Beşiktaş hakkında bilgi aldığını ve Senegalli’ye siyah-beyazlı takıma gelebileceğini söylediğini yazmıştı. Dünya Kupası’nda yıldızını parlatan Ruiz ve birkaç yıl içinde Arjantin Milli Takımı’nın değişilmez ismi olacağı iddia edilen Lanzini’nin transfer şartları siyah-beyazlıların istediği noktaya gelmezse Kartal, çok büyük olasılıkla Feyenoord maçlarının ardından Marin’i renklerine bağlayacak.