Gazete Vatan Logo
NBA Enes Kanter Toronto yolcusu!

Enes Kanter Toronto yolcusu!

FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Enes Kanter'le ilgili Amerikan basını ortaya yeni bir iddia attı. Buna göre Kanter, Kanada ekibi Toronto Raptors'a transfer oluyor...

Enes Kanter Toronto yolcusu!

Toronto Raptors'un iki oyuncusu karşılığında FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i Oklahoma City'den transfer edebileceği bildirildi.

Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter'in takımından ayrılabileceği öne sürüldü. Utah Jazz'dan transfer olduğu takımda iki sezondur forma giyen 24 yaşındaki basketbolcunun Kanada yolunda olduğu bildirildi. Skorer

Amerikan basınında yer alan haberlere göre Oklahoma, dev pivotu Kanada ekibi Toronto Raptors'a göndermeyi düşünüyor. Halihazırda Kanada ekibinin formasını giyen Patrick Patterson ve Terrence Ross'a karşı takas yoluyla bu transferi gerçekleştirmeyi düşündükleri belirtildi.

NBA'de sezona 6-1 gibi iyi bir galibiyet yüzdesiyle başlayan Oklahoma'da, son dört maçın arka arkaya kaybedilmesinin ardından transfer çabasına girişildiğine dikkat çekildi. Bu yüzden Enes'in gönderilerek, pivot Patterson ile guard Ross'un alınmasının düşünüldüğü ifade ediliyor.

(Skorer)