Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş iki transferi birden açıkladı!

Beşiktaş iki transferi birden açıkladı!

Beşiktaş, Meksika’nın Cruz Azul takımından transfer ettiği Şilili stoper Enzo Roco ve Osmanlıspor'dan renklerine bağladığı Umut Nayir'i resmen açıkladı

Beşiktaş iki transferi birden açıkladı!

Beşiktaş'ın sözleşme imzalamak için İstanbul'da getirdiği Roco, siyah-beyazlı formayı giydi.

Siyah-Beyazlı ekibin sosyal medya hesabından Şilili oyuncunun Beşiktaş formalı fotoğrafları yayınlanarak, "Beşiktaş'ımıza hoş geldin Roco" notu düşüldü.

Enzo Roco Kimdir?
16 Ağustos 1992 tarihinde Şili’de dünyaya geldi. CD Universidad Catolica, Elche, Espanyol ve Cruz Azul takımlarında forma giydi. Şili milli takımı ile 18 maça çıkan defans oyuncusu, 2016 yılında Copa America şampiyonluğu yaşadı. Enzo Roco, 2018-19 sezonu başında Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.

Öte yandan yeni transfer Umut Nayir de siyah-beyazlı formayı giydi. 25 yaşındaki futbolcu için de fotoğraf paylaşılarak "Beşiktaş'ımıza hoş geldin Umut Nayir" notu paylaşıldı.

Umut Nayir Kimdir?

28 Haziran 1993 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Ankaragücü takımlarında forma giydi. Geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla 14 gol kaydeden Umut Nayir, 2018-19 sezonunun başında Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı