Gazete Vatan Logo
Süper Lig Erciyes'ten tek kurşun!

Erciyes'ten tek kurşun!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kayseri Erciyesspor, evinde Gençlerbirliği'ni konu etti.

Erciyes'ten tek kurşun!

Spor Toto Süper Lig’in 12’inci haftasında Kayseri Erciyesspor, Mehmet Özdilek’le çıkış yakalayan Gençlerbirliği’ni konuk etti. Erciyesspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa ile birlikte kaptan Cem Can, Vleminckx ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Azofeifa eski takımlarına karşı forma giydi. Mavi-siyahlılar sahaya 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum-Hz. Ali) parkartıyla çıktı.

Karşılaşma konuk ekibin vuruşuyla başladı. 12’ncu dakikada Emre Öztürk soldan ortaladı. Vleminckx’in kafa vuruşu kaleci Ramazan’da kaldı.

23’üncü dakikada Traore’nin ortasına bu kez Numan yükseldi. Numan’ın kafa vuruşu üstten auta gitti. 39’uncu dakikada sakatlanan Ramazan’ın yerine kaleye Ferhat geçti.
45’inci dakikada Sağdan Cem Can’ın arapasını Yasin ortaladı. Yasin’in adrese teslim ortasına Mandjeck’in nefis vuruşunda top filelerle kucaklaştı. 1-0

İlk yarı bu skorla sona erdi. 51’inci dakikada Gençlerbirliği sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Jimmy Durmaz’ın cezasahasına ortasındı defans uzaklaştırdı.

54’üncü dakikada Ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Jimmy Durmaz doğrudan kaleyi düşündü. Jorgacevic köşeye giden topu yumruklayarak kornere çeldi.

71’inci dakikada Kurusic düşürüldü. Petrovic’in Uğur’a pas olarak kullandı. Uğur’un cezasahasına ortasını Vleminckx karşıladı.
78’inci dakikada Pedrovic’in yerden şutunda kaleciyi geçen top direğe çarparak auta gitti.

79’uncu dakikada Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Petrovic sağdan cezasahasına girerken yerden sert vurdu. Kale direğine çarpan top oyun alanını terk etti.

82’nci dakikada hakeme itiraz eden Serkan, ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.

86’ıncı dakikada Jimmy Durmaz korner atışından topu arka direğe gönderdi. Jorgacevic, Gençlerbirliği futbolcularından önce topu kornere çelerek gole izin vermedi.
Evsahibi Erciyesspor, bu sezon ligde üst üste ikinci galibiyetini alırken, Başkent tenmsilcisinin galibiyet serisine de son verdi Mavi-siyahlılar bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarttı. Gençlerbirliği ise 13 puanda kaldı.

Haberin Devamı