Gazete Vatan Logo
Futbol Erciyesspor'da kupa mesaisi

Erciyesspor'da kupa mesaisi

Fortis Türkiye Kupası'nde perşembe günü Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Erciyesspor'da yeni transferler Jabi ve Ergün Teber'le Ali Turan da antrenmana katıldı

Erciyesspor, perşembe akşamı konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan mavi siyahlılar, çarşamba günü tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Ligle birlikte trasfer çalışmalarını da sürdüren Erciyesspor Gineli Jabi'den sonra, Sakaryaspor'da kiralık oynayan Kayserisporlu Ergün Teber ve yine Kayserispor'dan stoper Ali Turan'ı da kadroya dahil etti. 3 futbolcunun imza attığı ve takımla antrenmana çıktığını söyleyen Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, "Daha önce Kürşat'ı kadromuza dahil etmiştik. Son olarak teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'ın isteği doğrultusunda Fransa'da top koşturan Gineli Jabi, Sakaryaspor'da kiralık oynayan Kayserisporlu solbek Ergün Teber ve yine Kayserispor'un milli futbolcusu stoper Ali Turan'ı renklerimize bağladık. 3 futbolcu da imza atarak takımla çalışmalara başladı" diye konuştu.

ORKUN DA TAMAM
Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın kaleci ısrarı üzerine harekete geçen transfer komitesinin Ankaragücü'nün genç file bekçisi Orkun'la da büyük ölçüde anlaştığı bildirildi. Orkun ve kulübüyle aradaki pürüzlerin giderildiği ve genç kalecinin yarın imza atacağı da öğrenildi. Transferi büyük ölçüde tamamlayan Erciyesspor, orta sahaya bir yabancı futbolcu tranfer etmek için Toth'un sözleşmesini feshetmeye çalışıyor. Kontenjanın boşaltılması halinde orta sahaya yabancı futbolcu alınacağı ifade edildi.

Galatasaray'dan çetkimediklerini ve Fortis Türkiye Kupası'nda da saha ve seyirci avantajını kullanarak ikinci maç için avantajlı bir skor elde edeceklerini iddia eden Basın Sözcüsü Şahin, "Taraftarımızın Fenerbahçe maçında olduğu gibi Galatasaray maçında da takımı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Galatasaray'ı Kayseri'den eli boş göndereceğiz. Bilet fiyatlarını özellikle düşük tuttuk. Taraftarımızın da bu jestimize tribünleri doldurarak karşılık vereceğine inanıyoruz" dedi.

Erciyesspor'da kupa maçının bilet fiyatları kale arkası 2, açık tribün 5 ve kapalı tribün 30 YTL olarak belirlenirken, kombineler geçersiz sayılmıştı.

Haberin Devamı