Gazete Vatan Logo
Futbol Erciyesspor ligi düşünüyor

Erciyesspor ligi düşünüyor

Teknik direktör Korkmaz Galatasaray maçında yedekleri oynatacak

ERCİYESSPOR teknik direktörü Bülent Korkmaz, ligde oynayacakları Bursaspor maçını düşünmek zorunda oldukları için Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray'a karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe maçında alınan beraberlik ve ortaya konan mücadalenin kendisini sevindirdiğini, ancak henüz yolun başında olduklarını söyleyen Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:

"Erciyesspor olarak bir şeyler yapabilmek için Fenerbahçe maçındaki çıkışı devam ettirmemiz ve bir seri yakalamamız gerekir. Çok zor bir maraton bizi bekliyor. Futbolcularıom Fenerbahçe maçında alınan beraberliğe çok üzüldü. Bu beni mutlu etti. Demekki doğru yoldayız. Başarının devam etmesi için tüm kentin tek yumruk olması ve bizi desteklemesi gerekir. Fenerbahçe maçında tribünleri dolduran futbolseverleri, bundan sonra da yanımızda istiyoruz. Ligde kalmayı başaracaksak hep birlikte başarmalıyız."

"BAZI FUTBOLCULARIM DİNLENECEK"

Kupada Galatasaray'la karşılaştıktan sonra lig maçında Bursa deplasmanına gideceklerini de hatırlatan Bülent Korkmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Galatasaray maçında bazı futbolcularımı dinlendirmek zorunda kalacağım. Yeni transferlerin ve yedek futbolcuların maç performansını da görmek açısından Galatasaray maçında onlara şans vereceğim."

Galatasaray maçını çarşamba günü oynamak için Futbol Federasyonu'na başvurduklarını, ancak kabul edilmediğini, Bursaspor maçının zorluk derecesini düşünerek yedek ağırlıklı kadroyla oynayacaklarını vurgulayan Bülent Korkmaz, "Herşeye rağmen Galatasaray'dan ikinci maç için avantajlı bir skor olmaya çalışacağız" diye konuştu.

KALECİ ORKUN'DAN İMZA

Daha önce Gineli stoper Jabi, Ankaragücü'nden Kürşat, Kayserispor'dan Ali Turan ve Sakaryaspor'dan Ergün Teber'i renklerine katan Erciyesspor, bugün de Ankaragücü'nün kalecisi Orkun'la sözleşme imzaladı. Jabi ve Kürşat'ın antrenman eksiğini gidermek için Timuçin'le birlikte özel çalıştığı, diğer yeni transferlerin ise hazır olduğu bildirildi.


Haberin Devamı