Gazete Vatan Logo
Futbol Erdoğan’dan kutlama

Erdoğan’dan kutlama

Başbakan Erdoğan, madalya alan sporcularımızı milletvekillerine takdim edip tek tek tebrik etti

Erdoğan’dan kutlama

Başbakan Erdoğan, Dünya Salon Atletizm ve Avrupa Güreş Şampiyonası’nda madalya alan sporcularımızı dün milletvekillerine takdim edip tek tek tebrik etti.

-BAŞBAKAN Erdoğan, AK Parti’nin dünkü grup toplantısında kısa süre önce yapılan uluslararası turnuvalarda madalya alan sporcuları kutladı. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda tarih yazan Üsküdar Belediyesi sporcusu Aslı Çekir Alptekin ve Kenya asıllı Türk sporcu İlham Tanui Özbilen’in yanı sıra Avrupa Güreş Şampiyonası’nda podyuma çıkan Rıza Kayaalp, Serhat Balcı, Taha Akgül, Ahmet Peker, Jale Elif Yeşilırmak ve Fatih Üçüncü’yü kabinedeki bakan ve milletvekillerine takdim eden Erdoğan, ayrıca Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker’i de kürsüde kutladı.

-ÖTE yandan fotoğraf çekimi sırasında İlham Tanui Özbilen’in, başbakan Erdoğan’ın elini öpmeye çalışması da dikkat çekerken, grubun basına kapalı bölümünde ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç milletvekillerine bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı