Gazete Vatan Logo
Galatasaray Eren Derdiyok: Forvete transfer olabilir

Eren Derdiyok: Forvete transfer olabilir

Galatasaray, yeni golcüsü Eren Derdiyok, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eren Derdiyok: Forvete transfer olabilir

Galatasaray gündeminde yer alan forvet transferinin kendisi rahatsız etmeyeceğini belirten Eren Derdiyok, Lukas Podolski ile birlikte oynayabileceğini söyledi.

"Lige galibiyetle başlamak istiyorduk" diyen Eren, "Hedefimize ulaştık. Ancak oynayacağımız futbolun daha iyi olması gerekiyor. Kimin oynayacağına hoca karar verecek. Biz elimizden geleni sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Lukas ile de oynayabiliriz yani. Ben olumlu bakıyorum. Ama hoca karar veriyor kimin oynayacağına. Ben elimden geleni vermek istiyorum. Büyük hedeflerle buraya geldim. Benim hedeflerim de yüksek" şeklinde konuştu.

'Beşiktaş maçında zorlandım'

Eren, "Beşiktaş maçında erken oyuna girdim, zorlandım. Alışmak için belli bir süre gerekiyor. Her oyuncunun kendisine göre bir özelliği var. Hava topu olsun, ortalar olsun benim için bir avantaj tabi. Forvet olan futbolcu hem olumlu, hem olumsuz yönden daha çok göze batıyor. Ama bende baskı oluşturmuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum" dedi.

Kendisine henüz bir hedef koymadığını söyleyen genç golcü, "Gollerle takımıma katkı sağlarsam iyi olur. Ama ben gol atıp takım kazanamazsa olmaz. Takım için iyi olan neyse o olsun. Tabi gol atıp takımıma katkı sağladıkça mutlu oluyorum. Takım adına hangisi iyi olacaksa, nasıl başarılı olacaksak o olsun. Transfer olabilir forvet bölgesine. Yönetimin kararı" dedi.

Haberin Devamı

'Dört dörtlük bir hocamız var'

Yeni takımına çabuk adapte olduğunun altını çizen Eren Derdiyok, "Takım arkadaşlarım beni beklemediğim şekilde karşıladı. Çok cana yakınlar. Benim için çok büyük bir avantaj. Aile camiasına geldim gibi hissettim. Hoca konusuna gelirsek, dört dörtlük bir hocamız var" ifadelerini kullandı.