Gazete Vatan Logo
Galatasaray Eren Derdiyok'tan Fatih Terim'e şok!

Eren Derdiyok'tan Fatih Terim'e şok!

Galatasaray'da Serdar Aziz'le beraber bileti kesilen ve takımdan gönderilmesi planlanan Eren Derdiyok, sezon sonuna kadar ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Eren Derdiyok'tan Fatih Terim'e şok!

Sarı-kırmızılı golcü, Serdar’la Florya’da çalıştıklarını söyledi, “Kulüpten alacaklarım için hiç ağzımı açmadım. Ancak yaşanan son süreçle beraber avukatım hukuki işlem başlattı. Hazırlıklar için İstanbul’a geldim ama planlamada olmadığım ve idmana çıkamayacağım söylendi. Benim kulüple 5-6 ay daha kontratım var ve bu şekilde de ilerleyeceğim” dedi.

Galatasaray’da teknik heyetin isteğiyle kısa süre önce Serdar Aziz’le birlikte takımdan uzaklaştırılan Eren Derdiyok, Milliyet’ten Nevzat Dindar'a çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, takımdan ayrılmayı düşünmediğini duyurdu.

Eren Derdiyok, “Serdar Aziz ile beraber tesislerde idmanlarımızı yapıyoruz. Florya’da hoca ile kısa bir görüşmem oldu. Kulüpten alacaklarım için bugüne kadar ağzımı açmadım. Ancak yaşanan son süreçle beraber avukatım hukuki bir dönem başlattı. Tatildeydim ve sizin telefonununuzla böyle bir karar alındığını duydum ama bana iletilen bir şey yoktu. Belirtilen sürede İstanbul’a geldim hazırlıklar için. Ancak bana antrenmana çıkamayacağım söylendi. Planlamada olmadığım belirtildi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakat olduğu dönemde yoğun baskı altında kaldığına vurgu yapan sarı-kırmızılı futbolcu kendisiyle ilgili alınan karara şaşırdığını söyledi.

Eren Derdiyok, “Ciddi ve sıkıntılı bir dönem geçirdim. Ancak hiçbir zaman kötü idman yaptığım için bana tavır gösterilmedi. Ağrılarım vardı ve nedense bu kabullenilmedi. Bazı ağrıların nedenini tespit edemeyebilirsiniz. Bu durum üzerimdeki baskıyı da artırdı. Baskı altında tek forvet olarak mücadele etmenin handikaplarını yaşadım. Üstelik son Sivasspor karşılaşmasında da takım iyi oynamış ve kazanmıştı. Bunun ardından alınan karar beni şaşırttı. 5-6 ay daha kontratım var ve Galatasaray’ın oyuncusuyum. Bu şekilde de ilerleyeceğim. Buradaki idmanlarda elimden geleni yapacağım sonuna kadar” ifadelerini kullandı.

Cim-Bom’a Ağustos 2016’da 4 milyon euro bonservis karşılığında Kasımpaşa’dan transfer olan Eren Derdiyok, sarı-kırmızılı formayla 84 resmi maça çıktı. Rakip fileleri 26 kez havalandıran tecrübeli forvet, 6 kez de asist yaptı.

Haberin Devamı