Gazete Vatan Logo
THY Euroleague Ergin Ataman plan bozdu! Barcelona...

Ergin Ataman plan bozdu! Barcelona...

THY Euroleague’de Barcelona Lassa’yı deplasmanda 34 sayı farkla geçen Anadolu Efes, tüm planları bozdu. Tüm branşlarda Avrupa’da final hedefleyen Katalan kulübünü, Ergin Ataman ve öğrencilerinin üstün performansı nedeniyle korkuttu.

Ergin Ataman plan bozdu! Barcelona...

THY Euroleague’de çeyrek final mücadelesinde Barcelona Lassa deplasmanında adeta şov yapan Anadolu Efes, tüm planları bozdu. Katalan kulübü, dün oynanan maç sonrası endişeye kapıldı. Barcelona kulüp olarak bu sezon farklı bir hedefle yola çıktı.

Tüm branşlarda, Avrupa’da final ve şampiyonluk hedefleyen Barça, basketbol branşında da bunu istiyor. Futbolda kadın ve erkek takımları şu anda yarı finali gören Barça, Futsal takımıyla da son 4 takım arasına kaldı. U19 futbol takımı da Avrupa Gençler Ligi’nde yarı finale adını yazdırdı.

Şu anda sıra basketbola geldi. Özellikle İstanbul’da serinin 1-1’e gelmesiyle çok umutlanan Barcelona Lassa cephesi, iç sahadaki ilk maçta Anadolu Efes’ten 34 sayı fark yiyince her şey sıkıntıya girdi. Basketbolda Final Four’un İspanya’da düzenlenecek olmasından dolayı da bu kulvarda başarıyı önemseyen Katalan ekibi, Ergin Ataman ve takımının üstün performansı karşısında şaşırdı.

Kaynak: Skorer