Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Erkan: Trabzon benim her şeyim

Erkan: Trabzon benim her şeyim

Trabzonspor, 2.5 yıllık anlaşmaya vardığı Erkan Zengin için basın önünde imza töreni düzenledi.

Erkan: Trabzon benim her şeyim

“Bana bu kadar değer veren başkan ve hocanın İsveç’e kadar gelip beni oradan alması çok güzeldi. Bu saatten sonra Trabzonspor için her şeyi yaparım. Bunu yürekten söylüyorum.”

TEKNİK direktörlük koltuğuna Ersun Yanal’ı getiren ve ligin ikinci yarısında zirveyi hedefleyen Trabzonspor, transferde devre arasının lideri oldu... Uğur Demirok ve Hakan Arıkan’ın ardından dün de Erkan Zengin’i resmen kadrosuna katan bordo-mavililerde İsveçli milli oyuncu için imza töreni düzenlendi.

‘SÖZÜMÜ TUTARIM’

MEHMET Ali Yılmaz Tesisleri’nde 2.5 yıllık kontrat imzalayan oyuncu, 20 gündür yaşadıklarının anlatılamayacak derecede zor olduğunu belirtirken artık her şeyini Trabzonspor’a vererek sahaya çıkacağını açıkladı... F.Bahçe ile anlaşması ile ilgili de konuşan Zengin, “Konuşulanlar var. Bir sürü olaylar oldu. Eskişehir’den ayrılışım çok farklıydı. Bunu kimse bilmez. Daha önceden bunlar konuşulmuştu. Trabzonspor bu transferde hiç yoktu. Oradan ayrılırken başkanımız ‘Sen gidebilirsin’ dedi. Ondan sonra bir kulüple (F.Bahçe) görüşmeye gittim. Trabzonspor yoktu hiçbir zaman.

Haberin Devamı

BEN İsveç’e döndüm. Bana bu kadar değer veren başkan ve hocanın İsveç’e gelip beni alması çok güzeldi. Trabzonspor artık benim her şeyim. Bunu yürekten söylüyorum. Ben sözünü tutan insanım. En iyi Trabzonspor bilir. Burada olmaktan inanılmaz mutluyum. Bu saatten sonra Trabzon için her şeyi yaparım” ifadelerini kullandı.