Gazete Vatan Logo
Galatasaray Erkan’ın menajerinden G.Saray açıklaması!

Erkan’ın menajerinden G.Saray açıklaması!

Trabzonspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan Erkan Zengin’in lisanslı menajeri Merter Ortaç oyuncusunun son durumu ile ilgili konuştu. Galatasaray konusuna açıklık getirdi.

Erkan’ın menajerinden G.Saray açıklaması!

Trabzonspor’da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği iddia edilen Erkan Zengin’in son durumu ile alakalı resmi menajeri Merter Ortaç açıklamalar yaptı.

SÖZLEŞMEYİ HENÜZ FESH ETMEDİK

Erkan Zengin’in sözleşmesinin henüz feshedilmediğini belirten Merter Ortaç “Erkan Zengin şuanda İstanbul’da. Sözleşmesi henüz feshedilmedi. Trabzonspor ile bazı konularda uyuşmazlık var. Trabzonspor yönetimi sözleşmeyi feshetmek için Erkan’ın 1.2 Milyon euro’dan vazgeçmesini ve başka bir takıma giderse 600 bin euro getirmesini istiyor. Biz bu şartı kabul etmedik. 1.2 milyon euro karşılığında sözleşmeyi bitirmek istiyoruz. Başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapacağız. Bu görüşmede konunun hallolmasını bekliyoruz” dedi.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDİK, ÇİN’E GİDEBİLİR

Avrupa ve Çin kulüplerinden teklifler olduğunu doğrulayan menajer Merter Ortaç “Şimdilik Erkan bu konulurı düşünmüyor. Önceliğimiz Trabzonspor ile karşılıklı anlaşmak. Sözleşme problemini çözdükten sonra gelen teklifleri değerlendireceğiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Merter Ortaç son olarak “Galatasaray ile görüştüğümüz yönünde çıkan haberler gerçek değil, az öncede söyledim Trabzonspor ile sözleşmemiz henüz fesh edilmedi, bu süreç bittikten sonra önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

(Sporcope)