Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Erkan:İsveç'ten ne istersin Şota:Ibrahimoviç'i getir

Erkan:İsveç'ten ne istersin Şota:Ibrahimoviç'i getir

Trabzonspor Teknik Direktörü Arveladze, Erkan Zengin ile yaşadığı bir diyaloğu anlatarak herkesi güldürdü.

Erkan:İsveç'ten ne istersin Şota:Ibrahimoviç'i getir

Pasaport çıkarmak için ülkesi İsveç’e giden Zengin, hocasına gelirken ne istediğini sordu. Gürcü çalıştırıcı da ‘Orada ceviz yok. En meşhur Ibrahimovic, onu getir’ cevabını verdi

TRABZON’UN, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında geldiği Almanya’nın Trier kentinde yaptığı ilk çalışmalara yine teknik direktör Şota Arveladze’nin esprileri damga vurdu. Bordo-mavili takımda 1995-96 sezonunda kaydettiği 25 golle gol krallığı başarısı yaşayan ve 18 yıl sonra teknik adam olarak eski yuvasına dönen Gürcü teknik adamın, Hollanda’da gerçekleştirilen 11 günlük kamp çalışmalarında futbolcularıyla olumlu diyalogları ve takıma yaptığı pozitif katkı, Almanya kampında da sürüyor.

TRABZON’DAN önceki gün 4 saatlik yolculuğun ardından önce Lüksemburg’a ardından da kara yoluyla Almanya’nın Trier kentine gelen Karadeniz ekibinin buradaki ilk çalışmalarında Şota Arveladze, oyuncularının yorgunluğunu adeta yaptığı esprileriyle alıyor.

ZAMAN zaman yaşadığı ilginç diyalogları tüm takıma anlatan 42 yaşındaki çalıştırıcının, özellikle Erkan Zengin ile arasında geçen bir konuşmayı anlatması futbolcuları ve basın mensuplarını güldürdü. Gürcü teknik adam, pasaportu kaybolduğu için Almanya kampına gelemeyen ve ülkesi İsveç’e yeni pasaport için gitmek zorunda kalan Erkan’ın giderken kendisinden ne istediğini sorduğunu belirtti. Arveladze’nin, “Erkan bana, İsveç’ten gelirken ne istediğimi sordu. Ben de ona ‘orada en meşhur İbrahimovic onu getir. Orada ceviz yok’ dedim” şeklindeki sözleriyle herkesi güldürmeyi başardı.

Haberin Devamı