Gazete Vatan Logo
Futbol Erkan Sözeri: "Hedefimiz Beşiktaş'ı yenmek"

Erkan Sözeri: "Hedefimiz Beşiktaş'ı yenmek"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.

Erkan Sözeri: "Hedefimiz Beşiktaş'ı yenmek"

Sözeri, Çamlık Spor Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında yapacakları karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini belirterek, "Beşiktaş'ın geçen sene hak ederek kazandığı bir şampiyonluğu var. Bu anlamda saygı duyulacak bir takımla oynayacağız. Ama bizde saygı duyarken, kendimizi önemseyerek iyi bir mücadelenin özellikle de mazeret üzerine inşa edilmeyen bir mücadelenin içinde olmak istiyoruz. Sahaymış, hakemmiş onla uğraşmadan kendi standardımızı ortaya koyarak, kendi taraftarımız ve seyircimiz önünde tutkulu ve coşkulu bir futbol oynayarak, aynı Başakşehir maçı modeli gibi standardımızı yakalayarak hedefimiz kazanmak." diye konuştu.

Çok iyi bir kadrosu olan rakiple oynayacaklarını belirten Sözeri, "Bu demek değildir ki, biz de teslim olacağız. Bütün önlemlerimizi alacağız, dersimizi iyi çalışacağız. Beşiktaş maçı için taktik antrenmanlarımızı yaparak en iyi kadromuzla sahaya çıkacağız. Güzel bir galibiyet almak en büyük hedefimiz. 3 maçı iyi geçtik ama 5 puan yerine 9 puan olması içten bile değil. Beşiktaş maçını 3 puanla kapatırsak, hiç değilse puanla kapatırsak ilk 4 maçta iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Taraftara iyi futbol seyrettirmek istediklerini anlatan Sözeri, bu sezon oynadıkları 3 maçta da gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

"Önemli olan pozisyona girmek, üretken olmak." diyen Sözeri, şunları kaydetti:

"Bu üretkenliği takım olarak yapıyoruz. Son 3 maçta kaçırdığımız goller var ve ona göre gol vuruşu çalışmalarımız var. Çalışarak her şey düzelir. Bu pozisyonlara girmek ve üretmek önemli"