Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Erman Toroğlu: "İhtiyar kadınlar gibi..."

Erman Toroğlu: "İhtiyar kadınlar gibi..."

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın devre arasında değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu, ezeli maçta takımların 1 puan için oynadığı görüşünde.

Erman Toroğlu: "İhtiyar kadınlar gibi..."

“Beraberlik gibi bir görüntü var”

Bugün baktığınızda derbide bir tane pozisyon var. Seken topu Volkan’ın üzerine vurdular. Pozisyon yok. İki takımda da tedirginlik var. Beraberlik gibi bir görüntü var. Berabere kalırlarsa, bu sonuç Trabzonspor’a yarar.

“Trabzonspor atağa kalktı”

Başakşehir,Galatasaray ve Fenerbahçe’ye göre daha iyi oynuyor. Şu andaki puan cetveli, takımların oynadıkları futbolun karşılığı. Fenerbahçe ve Galatasaray hep kötü. Trabzonspor, geriden atağa kalktı geliyor.

“Fenerbahçe uçtu dediğimiz maç var mı?”

Bir maçı oynarsın, kilit maçlar vardır. Galatasaray’da takıma dönen oyuncular var. Fenerbahçe hangi maç çıktı da harika oynadı? Vay be uçtu Fenerbahçe ne zaman dedik? Ben hatırlamıyorum.

“Bu futbol ise Beşiktaş’ın oynadığı ne?”

Beşiktaş’a bakıyorsun… Şampiyonlar Ligi’nden döndü, UEFA Avrupa Ligi’nden döndü. Entersan maçlar oynadı. Beşiktaş’ın oynadığı futbola bakarsan, bu iki takımın oynadığı ne?

“Kazanacaksan Eren olmalı”

Podolski’yi rakibin kucağına atarsan ölür. 1-0, 2-0 öne geçersin Podolski topu tutar. Rakibi hasta eder. O tip bir oyuncu. Eren Derdiyok öyle değil. Galip geleceğin maçlarda Podolski gol atacak falan… Bunu yapamıyor. O zaman Eren oynayacak. Eren oyuna girmeli, kazanacaksan girmeli.

Haberin Devamı

Bruma ve Yasin yorumu…

Bruma’nın varlığı rakip takımın defansını karıştırıyor. Ben defans oynuyorum mesela… Karşımda Yasin mi oynasın, Bruma mı dersen? Ben Yasin derim. Çünkü Bruma’nın sağı solu belli değil. Maçı kazanacaksan, birinden birini çıkaracaksın.

Sneijder geziniyor”

Tudor’un bir karar vermesi lazım. Beraberlik sana yetmez, yenmek zorundasın. Yenemezsen, Avrupa’ya gidersin ama kör-topal gidersin. Sneijder geziniyor, Selçuk nereye kadar? Ciğerci, sağı solu kapatmak zorunda. Zor iş yapıyor.

“Aydınus ihtiyar kadınlar gibi”

"İhtiyar kadınlar gibi"

Fırat Aydınus’un çenesi düşük. İhtiyar kadınlar gibi. Neredeyse göğsünden para çıkarıp sayacak gibi. Çok konuşuyor. Konuşma ağabey! İki takım da şanına layık top oynuyorlar. Sezon boyunca nasıllarsa, aynen öyle oynuyorlar. 23 Nisan çocukları gibi oynuyorlar.

Haberin Devamı

(Ajansspor)