Gazete Vatan Logo
Galatasaray Erman Toroğlu'ndan büyük iddia! Selçuk İnan...

Erman Toroğlu'ndan büyük iddia! Selçuk İnan...

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray-Kayserispor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı-kırmızılıların oyunundan keyif aldığını belirten Toroğlu, Selçuk İnan'ın takımda forma şansı bulamayacağını iddia etti.

Erman Toroğlu'ndan büyük iddia! Selçuk İnan...

Teknik Direktör Tudor'un takımın idaresini eline aldığını belirten Toroğlu, "Tudor takımı idare etmeye başlamış. Galatasaray takımı teknik direktörünü 3-4 senedir futbolcular idare ediyordu. Futbolcuların istediği gibi oynuyordu teknik direktörler. " dedi.

"Selçuk bu takımda oynayamaz"

Selçuk bu takımda daha forma şansı bulamaz. Bu tempoya ayak uyduramaz. Galatasaray 90 dakika böyle oynayacaktır ama düşüşler de olacaktır. İnanılmaz bir birlerinden keyif alan bir takım var sahada. Kolay kolay olmaz bu. Bu hafta ligde seyrettiğim en keyifli takım Galatasaray. futbolcular keyif alıyorlar, keyif veriyorlar. Rakip sadece Galatasaray'dan top kapmak için oynuyor, bu da Galatasaraylı oyuncuların yorulmaması anlamına geliyor.
"Goller kalite kokuyor"
Atılan gollerin hepsi kalite kokuyor. İlk golün hazırlanışı, Gomis'in golü çok güzel. Kalçasını falan müthiş kullanıyor Gomis. Galatasarayı çok beğendim. Ama mesafeyi çok açıyor, 60 metreye zaman zaman. Kısaltabilirlerse mükemmel bir takım olur.

Haberin Devamı