Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Erol Bulut transferi istemedi veto etti!

Erol Bulut transferi istemedi veto etti!

Fenerbahçe Fatih Karagümrük'ün kanat oyuncusu Brahim Darri ile her konuda anlaşmıştı. Erol Bulut göreve gelmesinin ardından bu transferi veto etti.

Erol Bulut transferi istemedi veto etti!

Fenerbahçe'de Erol Bulut takımla birlikte antrenmanlara başlarken bir taraftanda yeni sezon transferleri için Emre Belözoğlu ile sürekli toplantı halinde. Sarı-Lacivertli takımın yeni hocası daha önce prensip anlaşmasına varılan Karagümrüklü Brahim Darri transferini veto etti.

Emre Belözoğlu anlaşmıştı!

Yeni sportif direktör Emre Belözoğlu Karagümrük forması giyen Darri için 1 milyon bonservis ve oyuncuyla 3 yıllık imza konusunda anlaşma sağlanmıştı. Hatta Belözoğlu oyuncunun sosyal medya hesabına da müdahale etmiş ve gereksiz paylaşımları sildirmişti.

SÜPER LİG'DE TARİHE GEÇEN SERİLER

Erol Bulut Darri'yi istemedi!

Karagümrük Başkanı Süleyam Hurma Fanatik'e yaptığı açıklamada Brahim Darri transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu. Ancak Erol Bulut, Darri için yetersiz raporu verince Fenerbahçe bu transferi şimdilik rafa kaldırdı.

Darri şokta!

33 maçta 4 gol atan ve yeni sezonda Fenerbahçe forması giymeye hazırlanan 26 yaşındaki Hollanda'lı oyuncunun Bulut'un kararı sonrası şaşkına döndüğü belirtiliyor. Darri'nin formasını giydiği Karagümrük Play-Off finalinde Adana Demirspor'u yenerek Süper Lig'e yükselmişti. (Fanatik)

Haberin Devamı

Erol Bulut transferi istemedi veto etti