Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ersin Düzen'den Sergen Yalçın'la ilgili unutulmaz anı...

Ersin Düzen'den Sergen Yalçın'la ilgili unutulmaz anı...

TRT Spor'da 'Stadyum' programının moderatörü ve yorumcusu Ersin Düzen, 'Ortaçizgi' canlı yayınında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile ilgili unutulmaz anısını anlattı.

Ersin Düzen'den Sergen Yalçın'la ilgili unutulmaz anı...

Dobralığıyla tanınan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la ilgili bir anı daha...

İşte Ersin Düzen'in sözleri:

"Hiç unutmuyorum, bir Trabzonspor-Beşiktaş maçı, maçın hakemi de Kuddusi Müftüoğlu. Ama öyle kararlar var ki, maç bitti ve maç bittikten sonra da hem Trabzonspor hem de Beşiktaş veryansın ediyor. Acayip tartışmalı kararlar var. Maç bitti ve ben de Sergen Yalçın'ın maçı izlediğini zannediyorum. Programın açılışını yaptım. Açılışı yaptım, kısa konuşacağım, reklama gideceğim. Hakem de maça damga vurduğu için Sergen Yalçın'ın da 'Hakemin mahvettiği, darmadağın ettiği maçı geride bıraktık. Reklamdan sonra çok söyleyeceğim şey var' demesini bekliyordum. 'Sergen Yalçın, reklama gitmeden söyleyeceğiniz bir şey var mı?’ dedim. 'Ne söyleyeyim ki son derece iyi bir maç geride kaldı' dedi.

"MAÇI İZLERKEN UYUYAKALMIŞ"

Ben de açmaya çalışıyorum; 'Hem Trabzonspor hem Beşiktaş'ın hakemle ilgili çok eleştirileri vardı' dedim. "Ben hakemlik bir şey görmedim. Son derece iyi bir maç yönetti" dedi. Ben de 'Peki, özet görüntüler geldiğinde pozisyon üzerinden bakarız' dedim. Reklama gittik ve reklama gider gitmez 'Baba, sen maçı izledin mi?' dedim. "Yok ya Ersin, maçı izlerken uyuyakalmışım. Ne oldu maçta?" dedi. 'Hakem maçın canına okudu' dedim. "Yapma ya" dedi. "Duyduklarıma inanamadım, sen nasıl böyle şeyler söylersin? Dalga geçiyorsun zannettim' dedim. 'Yapma ya, pozisyonlarda anlatırız' dedi."

Haberin Devamı