Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ersun'la bu kadar!

Ersun'la bu kadar!

Beşiktaş'a sahasında 2-0 yenilen Trabzonspor’da ortalık karıştı.

Ersun'la bu kadar!

Özellikle Erkan Zengin ve Fatih Atik’in yuhalanması, Özer Hurmacı değişikliğine taraftarların tepkisi takımda moralleri alt üst ederken, yerel gazeteler Teknik Direktör Ersun Yanal’ı adeta topa tuttu.

"TEPKİ MAÇ BİTTİKTEN SONRA GÖSTERİLMELİ"

Sahasında ligin en başarılı takımlarından biri olan Trabzonspor’un, bu sezon Avni Aker’de ikinci yenilgisini Beşiktaş karşısında alması ve maç sırasında yaşanan olaylar bordo-mavili kulüpte kriz yarattı.

Özellikle Özer Hurmacı-Cardozo değişikliğinde taraftarların Teknik Direktör Ersun Yanal’a tepki göstermesi, ardından Erkan Zengin ve Fatih Atik’in top ayaklarına geldiğinde yuhalanması futbolcuların moralini adeta alt üst etti. Taraftarların maç devam ederken ve bitime 30 dakikadan fazla zaman varken böyle tepki göstermesine anlam veremediklerini belirten bordo – mavili futbolcular, “Maç bittikten sonra yenilgiye tepki göstermek taraftarın hakkı. Ancak henüz karşılaşma oynanırken sahada kendi takımının formasını giyen futbolcunun maçtan tamamen kopmasını sağlayacak biçimde tezahürat yapmak anlaşılır gibi değil” ifadeleriyle yakın çevrelerine taraftarların tutumuyla ilgili yakınmada bulundu.

Haberin Devamı

YEREL BASIN ÇOK SERT

Trabzonspor’un Beşiktaş karşısındaki yenilgisinin faturasını Teknik Direktör Ersun Yanal ve Erkan Zengin’e çıkaran yerel basın ise çok sert ifadelerle takımı adeta topa tuttu. Taka Gazetesi, “Ersun’la bu kadar. Yüksek uçtu, vuramadık”, Kuzey Ekspres Gazetesi, “Kara gece! Ersun-Erkan, kapandı dükkan”, Karadeniz Gazetesi, “Zengin Kartal, Fakir Yanal! Oyun ve skor anlamında takımının üretkensizliğinde başrol oynayan Ersun Yanal, taraftarı çıldırttı”, Günebakış Gazetesi, “Hüsran! Trabzonspor kaleye tek şut atabildiği maçta Beşiktaş’a teslim oldu”, Son Nokta Gazetesi, “Ersun Ba Ba, yıktın bizi! Milletin Ba Ba’sı var, Yanal’ın Erkan’ı”, Karadeniz’in Sesi Gazetesi, “Yalan olduk” başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.