Gazete Vatan Logo
Futbol Ersun Yanal 'devam' dedi

Ersun Yanal 'devam' dedi

Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal, şampiyonluk yemeğine neden katılmadığını ve görevine devam edip etmeyeceğini konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal 'devam' dedi

Çaykur Rizespor karşısında aldığı puanla şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de gece yapılan kutlamalara katılmayan Ersun Yanal'ın daha önceden belirlenmiş programı olduğu ve Antalya'ya gittiği ortaya çıktı.

Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolcuların katıldığı şampiyonluk kutlamasında yer almayınca hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Yanal, Skorer'den Cemal Ersen’e konuştu.

Başarılı teknik adam niçin gecede olmadığını şu sözlerle açıkladı:

"Doğaçlama gelişen bir organizasyon olmuş. Planlanmış değildi. Benim de günler öncesinden yaptığım bir planım vardı. Gece Antalya'ya uçtum. Gitmeden önce sayın Başkanım Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu bey de aradılar. Onlara da aynı şeyi söyledim.

İstanbul'da kalmış olsam tabii ki futbolcularımla bir arada olup eğlenmek isterdim. Bizim aramızda dargınlık kırgınlık olabilir mi? Bu tip dedikoduları çıkaranlar ayıp ediyor. Biz yakaladığımız başarının tadını çıkarmak isterken yaptıklarına bakın.."

Gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştırıp çalıştırmayacağına dair sorumuza ise Yanal şu yanıtı verdi:

"Başarının alternatifi olur mu? Başarılı mıyız. Evet. Ben de elbette devam etmek daha büyük başarılar kazanmak istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimiz de sanırım böyle düşünüyor. Kimse merak etmesin bizim aramızda problem olmaz. Son dönemlerde duyguğum bir söz var. Sana da söyleyeyim. Yakışıklı erkek yoktur. Çirkin erkek de yoktur. Başarılı erkek vardır. Sanırım anlaşıldı bu konu..."

Haberin Devamı