Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ersun Yanal'da son dakika gelişmesi!

Ersun Yanal'da son dakika gelişmesi!

Fenerbahçe'de 20 yıl sonra kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından görevden ayrılması beklenen Ersun Yanal bugün gerçekleştirilen idmanda takımın başında yer aldı. Ancak kulübün paylaşımında Yanal fotoğrafı olmaması dikkat çekti.

Ersun Yanal'da son dakika gelişmesi!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de 20 yıl sonra kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından görevden ayrılması beklenen Ersun Yanal bugün gerçekleştirilen idmanda takımın başında yer aldı. Ancak kulübün paylaşımında Yanal fotoğrafı olmaması dikkat çekti.

Ayrıca salonda gerçekleşen idmanda futbolcuların morallerinin oldukça bozuk olduğu gözlendi...Fenerbahçe resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı!Fenerbahçemiz, Süper Lig’in 24. haftasında 29 Şubat Cumartesi günü Fraport-Tav Antalyaspor’la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde tamamı salonda gerçekleştirilen antrenman saat 12.00’da başladı. Dünkü maça 11’de başlayan oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışmalarıyla tamamlarken; diğer oyuncularımız ise kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla idmanı noktaladı.Fenerbahçemiz, Fraport-Tav Antalyaspor maçı hazırlıklarını 25 Şubat Salı günü yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ KARARI İLETTİ
Öte yandan DHA'nın haberine göre derbide kırmızı kart gördüğü için karşılaşmanın ardından basın toplantısına çıkamayan Ersun Yanal görevi bıraktığı şeklindeki haberleri kısa bir süre sonra kendisine ulaşanlara telefonda yaptığı açıklama ile yalanlarken takımının başında olduğunu ifade etti. "İstifa etmedim, mücadeleye devam" diyen Yanal'ın yanı sıra Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Kazak da tecrübeli teknik adamın görevinin başında olduğunu söyledi. Ancak bazı kesimlerden gelen haberlere göre Yanal'in istifa etmeye hazır olduğu ve bunu Başkan Koç'a maçın ardından ilettiği belirtiliyor. Koç ise bir ayrılık düşünmediklerini hocaya iletti.
SALONDA ÇALIŞTILAR
Öğle saatlerinde Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-Lacivertli takım salonda çalıştı. İlk 11'deki oyuncular yenileme çalışmaları yaparken, diğer futbolcular kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Akıbeti merak edilen Ersun Yanal Samandıra'da görevinin başında bulunurken, Başkan Ali Koç bugün ne Samandıra'ya tesislere ne de kulüp binasına uğramadı.Camiada herkesin çok üzgün olduğu gözlenirken, yöneticiler "Hemen bir aksiyon alma gibi bir durum yok. Sadece 3 puan kaybettik. Herkes çok üzgün" şeklinde konuştular.

Haberin Devamı

Ersun Yanalda son dakika gelişmesi